Σπιλέφσκι: «Υπόσχομαι πως οι παίκτες μου θα είναι σαν λιοντάρια»
Δημοσιευτηκε:

Έστω και καθυστερημένα, λόγω της περιπέτειας με τις καιρικές συνθήκες και την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο να μεταβεί η αποστολή στην Πολωνία, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι έκανε κανονικά τη συνέντευξη Τύπου, γύρω στις 23:30.
«Επιτέλους καταφέραμε να φτάσουμε. Και ανυπομονούμε για το παιχνίδι» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι χάσαμε τη σημερινή προπόνηση και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε το γήπεδο αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και στη ζωή και πρέπει να είσαι έτοιμος. Οι παίκτες πρέπει να βάλουν στην απογοήτευση και το θυμό και να τον βγάλουν στο γήπεδο».
Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Αποφάσισα αυτούς που έχω επιλέξει. Έχω πολλά πλάνα στο μυαλό μου. Όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους πρώτους έντεκα. Είμαι τυχερός που έχω πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου. Και αυτοί που δεν είναι στην ενδεκάδα ανυπομονούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής».
Για τη Ρακόφ σχολίασε: «Είναι άξιοι πρωταθλητές. Και για να το καταφέρουν υποσκέλισαν μεγάλες ομάδες της Πολωνίας. Είχα την ευκαιρία να κάνω μία ανάλυση στον πρόεδρο τους για την ομάδα, γιατί είχα δεχθεί πρόταση πριν αναλάβω τον Άρη. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που προσθέτει παίκτες με ποιότητα χωρίς να χάνει τη συνοχή της αλλά δεν θέλω να δώσω πιθανότητες και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».
Ο Σπιλέφσκι ρωτήθηκε αν είχε προτάσεις από ομάδες τις Πολωνίας επειδή ακούστηκε για τη Λεχ Πόζναν. «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι προπονητής στον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Το τι μπορούσε να γίνει στο παρελθόν και τι έγινε, δεν είναι της παρούσας φάσης».
Αν θα γίνει κάποια προπόνηση, ο Σπιλέφσκι απάντησε: «Ναι σίγουρα, είναι κάτι που συνηθίζουμε. Κάποιες ασκήσεις, κάποιες διατάσεις, κάποια βόλτα. Κάτι θα κάνουμε».