Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, ήταν διπλό το χαστούκι για τον Απόλλωνα αλλά...
Δημοσιευτηκε:

Στον Απόλλωνα καλούνται να επικεντρωθούν στο... μέλλον και να κάνουν την αντεπίθεσή τους. Ουσιαστικά μέσα σε πέντε μέρες, αντί να πάρουν έξι βαθμούς, δεν πήραν κανέναν. Ηττήθηκαν από την Ομόνοια (22/12) και δεν δικαιώθηκαν κατά την εκτίμησή τους από το Εφετείο.
Τη Δευτέρα το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Μακρίδη θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και δεν θέλει με τίποτα να βάλει και άλλους μπελάδες στο κεφάλι του μιας και ήδη η συμμετοχή στην εξάδα τέθηκε σε κίνδυνο.
Στο μεταξύ, όσον αφορά το σκεπτικό της απόφασης αναμένουν στον Απόλλωνα ώστε να μπορούν να «μιλήσουν» με περισσότερα στοιχεία όσον αφορά την απόφαση του Εφετείου να μηδενίσει τόσο αυτούς όσο και την ΑΕΛ. Η διοίκηση των κυανολεύκων είναι φανερά εκνευρισμένη και ενοχλημένη αφού πήγε στο Εφετείο για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς του αγώνα με την ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε μιας και εκτιμά πως δεν είχε καμία ευθύνη.