Αλ Τάμαρι: «Θα είναι πάντα ξεχωριστός για μένα ο ΑΠΟΕΛ, μου λείπουν μερικές φορές οι Πορτοκαλί»

Δημοσιευτηκε:

Αλ Τάμαρι: «Θα είναι πάντα ξεχωριστός για μένα ο ΑΠΟΕΛ, μου λείπουν μερικές φορές οι Πορτοκαλί»

Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα, getfootballnewsfrance.

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ, ομάδα όπως είπε που τον βοήθησε να αναδειχθεί στην Ευρώπη. 

Διαβάστε όσα είπε ο Jordanian Messi: 

«Ξέρω ότι ορισμένοι άνθρωποι με αποκαλούν έτσι, αλλά δεν μου αρέσει το ψευδώνυμο. Το άκουσα για πρώτη φορά στην Κύπρο, όπου οι υποστηρικτές είναι λίγο τρελοί. Όταν έφτασα στο ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος είχε πουλήσει πολλούς σημαντικούς παίκτες και η ομάδα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εγώ έδινα τα πάντα και σκόραρα πολλά γκολ. Οι οπαδοί με αποθέωσαν και άρχισαν να με αποκαλούν 'Ιορδανός Μέσι'.

Τελικά η σεζόν έκλεισε πολύ καλά, ήμασταν πρωταθλητές και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι Πορτοκαλί είναι το κάτι άλλο, μου λείπουν μερικές φορές. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα ξεχωριστός για μένα γιατί με έφερε στην Ευρώπη, μου έδωσε την ευκαιρία και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο!»