Πετεβίνος για προετοιμασία, ρόστερ και την... παρεξήγηση με Γουίλερ

Δημοσιεύθηκε 30.6.2023
Πετεβίνος για προετοιμασία, ρόστερ και την... παρεξήγηση με Γουίλερ

O εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη προετοιμασία της ομάδας στην Βουλγαρία, αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων.

Οι δηλώσεις του:

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Βουλγαρία: «Έφθασε η αποστολή αργά χθες το βράδι. Από σήμερα ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Υπάρχει προπόνηση σε λίγο. Μπαίνουμε πλέον σε αυτή την 10ημερη προετοιμασία, είναι ένα μέρος του προγράμματος προετοιμασίας που θεωρείται πολύ σημαντικό. Είναι εδώ που συνδέονται οι χαρακτήρες πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι. Είμαστε μια ομάδα που δεν έκανε πολλές αλλαγές. Και από αυτή την άποψη του δεσίματος είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Θα ενσωματωθούν και τα άλλα παιδιά που πρέπει να πω πως έγινε μια καλή δουλειά όσο αφορά τον χρόνο. Οι προσθήκες που έγιναν εκεί που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Η τελευταία εξέλιξη που είχαμε με την αποχώρηση του Φεράρι δημιουργεί ένα κενό αλλά βεβαίως όπως αντιλαμβάνεστε θα καλυφθεί τις επόμενες μέρες».

Για την απαρτία στις προπονήσεις: «Όταν ανέλαβε ο Σα Πίντο και ξεκίνησε τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο είχαμε αρκετές απουσίες, 11 συνολικά. Αυτή τη στιγμή όλοι ειναι στη διάθεση του κύριου Σα Πίντο και μπορεί να εμφυσήσει την δική του τακτική και φιλοσοφία. Έχουμε και τα φιλικά που αντιλαμβάνεστε πως άλλο η προπόνηση και άλλο οι συνθήκες αγώνα».

Για τους Έσελινγκ και Ντιαβαρά: «Τα δύο παιδιά δεν θα υπολογίζονται για αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Όταν έχουμε τελική κατάληξη θα ενημερώσουμε. Όπως είπε ο πρόεδρος είχαμε 3 κενές θέσεις. Θυμίζω ότι ο Έσσελινκ και ο Ντιαβαρά φέτος παίρνουν θέση στην λίστα Α και με αυτή την λογική προχωρήσαμε στον σχεδιασμό».

Για τον Φεράρι: «Η περίπτωση του Φεράρι ήταν όπως την είπες, οι εξελίξεις ήταν σε πολύ σύντομο διάστημα. Ο Φράνκο ήθελε να έχει μία άλλη ποδοσφαιρική στέγη στην καριέρα του, πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα. Δεν έπρεπε να τραβήξει πολύ αφού η ομάδα θα έφευγε να πάει στο εξωτερικό. Βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση που είναι συμφέρουσα για την ομάδα. Είδαμε κάποια δημοσιεύματα από την Ελλάδα περί οφειλών του ΑΠΟΕΛ προς τον παίκτη, αυτά δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο. Ο Φράνκο φεύγει σαν φίλος αλλά από τη στιγμή που φεύγει, το ΑΠΟΕΛ θα πάει να επιλέξει παίκτη για τη λίστα Α που στόχος μας είναι να είναι ακόμα καλύτερος».

Για την μεταγραφή αριστερού μπακ και για Μπεν: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ελεύθερη θέση. Δεν έχει παρθεί καμία άλλη απόφαση για το θέμα του Μπεν. Εγώ είπα έχει ένα πολύμηνο τραυματισμό αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Υπολογίζεται κανονικά στη λίστα Α του ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος μας είναι να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ ο οποίος θα είναι πάνω από 22 ετών. Τώρα άλλη προσθήκη στη θέση αυτή που θα είναι στη λίστα Β δεν μπορώ αν το αποκλείσω. Να μην ξεχνάμε ότι έφυγε και ο Γουίλερ».

Για το θέμα Γουίλερ: «Νομίζω δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Την περασμένη παρασκευή είχα πει ότι το ΑΠΟΕΛ έδωσε δυο προτάσεις στον Χρίστο Γουίλερ. Μια τον Φλεβάρη και μια πριν να κτυπήσει. Οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ήταν οι ιδίες όμως είχαμε πει ότι ο προπονητής ο καινούργιος να αξιολογήσει την κατάσταση. Όταν ήρθε ο κύριος Σα Πίντο ο Χρίστος ζήτησε συνάντηση. Υπήρξε μετά μια συνάντηση και εκφράστηκε η επιφύλαξη αναφορικά με τον τραυματισμό του. Δεν έκλεισε η πόρτα όμως. Εκείνη την μέρα στις 23 Ιουνίου, υπήρξε μια συνομιλία και η απάντηση του κύριου Πετρίδη λέχθηκε ότι θα υπάρξει συνάντηση την περασμένη τέταρτη την περασμένη. 10λεπτά μετά ήρθε η ανάρτηση του παίκτη. Δεν ξέρω τι εννοεί ο Χρίστος για την παραποίηση της αλήθειας. Ήταν μια βεβιασμένη κίνηση το τι ανέφερε στην ανάρτηση του. Από εκεί και πέρα ο κύριος Σα Πίντο ψάχνει αριστερό μπακ άνω των 22 ετών».

Για την ανάρτηση του κ. Σπανού: «Θεωρώ ότι ο κύριος Σπανός προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ή δεν ήταν παρών στην Γενική Συνέλευσης του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πιστεύω πως τις προηγούμενες μέρες θα είχε ενημερωθεί από τα δεκάδες άρθρα μετά την συνέλευση. Ο κύριος Σπανός κακίζει το ΑΠΟΕΛ για την οικονομική στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα. Από τοι γνωρίζω ο κύριος Σπανός δεν ασχολείται με τα κοινά του ΑΠΟΕΛ . Συγκρίνει δύο καταστάσεις για να πει ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Είναι για να διερωτηθεί κάποιος».

Για τον Ηλία: «Ο Μάριος Ηλία ήρθε πέρυσι στο ΑΠΟΕΛ με την ομάδα να δίνει 40.000 χιλιάδες για τον δανεισμό του. Ο ΑΠΕΟΛ έδωσε μια πρόταση στον Εθνικό Άχνας για να πάρει και φέτος τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που αξίζει στις 70 χλιδές ευρώ και με ρήτρα αγοράς για να εξασκήσει το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα της αξίας σε σχέση με την ανταπόδοση στο σωματείο που ανήκει ειναι περισσότερο από καλή. Έχουμε το παράδειγμα του Πιέρου με τα λεφτά που δοθήκαν είναι σχεδόν τα ίδια για να πάρει το ΑΠΟΕΛ τον παίκτη. Με τον Μάριο Ηλία μπορεί να είναι και περισσότερα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Εθνικός, εμείς κάναμε την πρόταση μας, είναι εκεί πάνω στο τραπέζι. ».

Για τους νεαρούς : «Ο κύριος Σα Πίντο ήθελε πιο λίγους. Έχουμε αρκετά παιδιά από την ακαδημία. Έχουμε την επιστροφή του Γαβριήλ, του Πολυκάρπου, του Βρόντη, πάει και ο Τζαμάς και του Κατιρτζή που αναδείχθηκε κορυφαίος στο πρωτάθλημα νέων».

Για τις φήμες περί πρόταση της Λέουβεν σε Γαβριήλ: «Δεν μας έχει έρθει καμία πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή».

Για τη έδρα της ρεβάνς με Βοϊβοντίνα: «Η Βοϊβοντίνα ανακοίνωσε αυτό στους φιλάθλους της. Εμείς περιμένουμε την ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ. Αυτή την ενημέρωση ακόμα δεν την έχουμε. Είχα πει ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να περιμένουμε αυτή την ανακοίνωση. Για εμάς δεν παίζει και πολύ ρόλο. Σαφώς θα μπορούσε να έχει περισσότερο κόσμο η Βοϊβοντίνα στο δικό της γήπεδο αλλά και εμείς ταυτόχρονα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αν το συγκρίνουμε σε σχέση με πέρυσι ειναι τεράστια η διαφορά που υπάρχει. Πέρυσι την πρώτη εβδομάδα φθάσαμε στα 1080 εισιτήρια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην τέταρτη μέρα και έχουμε ξεπεράσει τις 2000 χιλιάδες. Να πω ότι τα προνόμια (δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι με Βόλο και έξτρα πόντους στην loyalty cardνα ανανέωση κάποιος μέχρι και αύριο ».

Για τα δημοσιεύματά στην Ιταλία για εμπάργκο μεταγραφών: «Πριν από 10 ημέρες έγινε η γενική Συνέλευση και όσα είχε πει ο πρόεδρος δημοσιευθήκαν στα μέσα. Τώρα αν κάποιος έγραψε κάτι στην Ιταλία και πρέπει να ξανά ανοίξουμε αυτή την κουβέντα τί να πω; Είναι καλό να γνωρίζουμε ένα πράμα και να το φιλτράρουμε μετά».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η πιο σπουδαία φετινή εικόνα…

Η πιο σπουδαία φετινή εικόνα…

Η πιο σπουδαία φετινή εικόνα…

Θα έχει ενδιαφέρον…

Θα έχει ενδιαφέρον…

Θα έχει ενδιαφέρον…

Αδικήθηκε ο Εντονγκαλά…

Αδικήθηκε ο Εντονγκαλά…

Αδικήθηκε ο Εντονγκαλά…

Μοναδικό ρεκόρ... 46 χρόνων, αυτό που έκανε η Πάφος κόντρα στην Ομόνοια

Μοναδικό ρεκόρ... 46 χρόνων, αυτό που έκανε η Πάφος κόντρα στην Ομόνοια

Μοναδικό ρεκόρ... 46 χρόνων, αυτό που έκανε η Πάφος κόντρα στην Ομόνοια