Αυτό πρέπει να κάνει η Ανόρθωση για να έρθει η... εκτόξευση
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Με το διπλό στο Τσίρειο και το πρώτο τρίποντο σε ντέρμπι, η Ανόρθωση μπήκε στην εξάδα και πλέον στόχος της είναι να εδραιωθεί σε αυτήν. Για να τα καταφέρει, καλείται να κάνει και κάτι άλλο για πρώτη φορά στη σεζόν: ένα σερί νικών. Ποτέ μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη, όμως στην προσφυγική ομάδα ελπίζουν πως τώρα… είναι η ώρα της.
Με την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική που απέκτησε με την πρώτη μεγάλη νίκη στη σεζόν, καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να φτιάξει το πρώτο της σερί (ακολουθούν Άρης και Ολυμπιακός στην έδρα της), το οποίο επιπροσθέτως θα την στείλει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο επόμενο ντέρμπι, με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, όπου θα επιχειρήσει να δείξει πως… επέστρεψε για τα καλά.
Προς το παρόν οι κυανόλευκοι σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της Κυριακής (04/12, 17:00) με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (γηπεδούχος η Ανόρθωση), στο οποίο θα πάνε με… φόρα και με στόχο να αρχίσουν το σερί που ενδέχεται να αλλάξει τη μοίρα τους και να τους φέρει πιο κοντά στις θέσεις Ευρώπης.