Ετήσια Γ.Σ Ανόρθωσης: Το χρέος, ο κίνδυνος χρεοκοπίας και το σχόλιο Πουλλαΐδη για Χαμπουλλά

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.6.2022
Ετήσια Γ.Σ Ανόρθωσης: Το χρέος, ο κίνδυνος χρεοκοπίας και το σχόλιο Πουλλαΐδη για Χαμπουλλά

Ολοκληρώθηκε η ετήσια γενική και εκλογική συνέλευση της εταιρείας της Ανόρθωσης. Η θητεία του Ευγένιου Χαμπουλλά ολοκληρώθηκε και ο Χρίστος Πουλλαΐδης πέρα από μεγαλομέτοχος θα είναι πλέον ο πρόεδρος της «Κυρίας». Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόσληψη των Λάρκου-Δαμιανού όπως επίσης και πως το μπάτζετ θα μείνει στα ίδια επίπεδα που ήταν και τη λήξασα σεζόν 2021-22.


Διαβάστε όλα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ πατήστε ΕΔΩ για το νέο Δ.Σ. των κυανόλευκων.

  • Στις 18:00 άρχισαν οι εργασίες της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ανόρθωση.

  • 18:05 Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και επαναδιορίστηκαν οι ελεγκτές. Όπως τόνισε ο υπεύθυνος για τα οικονομικά, Τουμάζος, το χρέος μειώθηκε από 11.000.000 ευρώ σε 9.700.000 ευρώ.

  • 18:07 Σε εξέλιξη ο απολογισμός τριετίας 2019-2022 του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο κ. Ευγένιο Χαμπουλλά.

  • 18:32 Ολοκληρώθηκε ο απολογισμός του Προέδρου.

  • 18:33 Εγκρίθηκε ψήφισμα για αύξηση των μελών του Δ.Σ. σε 11

  • 18:34 Εκλέγηκε το νέο Δ.Σ. της εταιρείας με πρόεδρο τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη

  • 18:53 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της συνέλευσης.


Μεταξύ άλλων, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς ευχαρίστησε τον Πουλλαΐδη για το γεγονός πως κάλυψε το 75% των χρεών και που ουσιαστικά γλίτωσε την Ανόρθωση από ανεπανόρθωτες περιπέτειες. Παράλληλα, τόνισε: «Μάιος 2019-Μάιος 2022. Θα παραδώσω σε λίγο την σκυτάλη και επίσημα. Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο να είστε τρία χρόνια πρόεδρος ρωτήστε τον προηγούμενο. Αναπόφευκτα γίνεται σύγκριση του 2019 με το 2022. Είχαμε διαγνώσει ότι η εταιρεία ταλαιπωρείτο από κακοδιαχείριση θέτοντας σε κίνδυνο το σωματείο. Η εταιρεία κινδύνευε με πτώχευση. Τα χρέη ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ. Σωματείο και εταιρεία δεν είχαν βρει κοινή συνισταμένη. Ήμασταν χρεοκοπημένοι και διχασμένοι. Ας μιλήσουμε υποθετικά. Πως θα ήταν η κατάσταση με τα χρέη να χτυπούν κόκκινο; Πως θα ήταν η κατάσταση εν μέσω πανδημίας; Θα μου πείτε ότι είστε διορατικός όπως ο Μπιλ Γκέιτς; Όχι. Η απάντηση είναι στο ανεξήγητο. Είναι η αόρατη δύναμη που προστατεύει το σωματείο που αναγεννάται από τις στάχτες του. Η πανδημία μας στέρησε αυτό που δικαιούμασταν, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η Ανόρθωση την τελευταία τριετία βρήκε την χαμένη της αίγλη. Με μικρότερο μπάτζετ από παραδοσιακούς αντιπάλους. Ας όψονται τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων που μας στέρησαν το πρωτάθλημα το 2020 και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Καταδείξαμε όμως τις κουτοπονηριές τους. Κατάφεραν άθελα τους να αναδείξουν την τιμιότητα του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου».

Σχετικά με το πέρασμα του Χαμπουλλά από τη προεδρία, ο Πουλλαΐδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να το έχουμε σαν κουλτούρα να ευχαριστούμε όσους διετέλεσαν μέλη του Δ/Σ. Η Ανόρθωση θέλει δουλειά και αφοσίωση και το έδειξαν τα προηγούμενα μέλη. Είχαμε διαφωνίες με τον Ευγένιο Χαμπουλλά αλλά τον αγαπώ παρά τις διαφωνίες. Είμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους αλλά πάνω απ’ όλα Ανόρθωση. Κύριε Χαμπουλλά σε ευχαριστώ. Δεν είμαι εδώ για να δώσω δικαιολογίες. Είμαι εδώ για να πολεμήσω για το αύριο. Είμαστε εδώ σαν οικογένεια να κάνουμε απολογισμό. Αγωνιστικά δεν πήγαμε καλά. Δεν βγήκαμε Ευρώπη. Θέλω να αναφερθώ σ’ ένα άτομο που επέλεξα να μπει στο ΔΣ, τον Μαρίνο Μήτρου. Μου έκανε την ζωή δύσκολη όσο ήταν μαχητής. Πιο αγνό Ανορθωσιάτη δεν βρήκα. Πήρα την απόφαση να τον αναβαθμίσω σε CEO. Θα χειρίζεται όλα τα θέμα και μαζί με το Δ/Σ θα παίρνουμε αποφάσεις».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Με αγάπη και αισιοδοξία γι

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα