To έξτρα όπλο και ο... πονοκέφαλος
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

H απουσία του Αμρ Ουάρντα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν περισσότερο από εμφανής για την Ανόρθωση και ήταν από τους λόγους που ήρθε η ήττα μέσα στο «σπίτι» της.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον έχει διαθέσιμο αύριο στο ΓΣΠ στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ για τη φάση των «8», όμως τον προβληματίζει από την άλλη, ο τραυματισμός του Κωστάκη Αρτυματά. Ο αρχηγός της «Κυρίας» το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί στην αποστολή, όμως ίσως δεν ξεκινήσει και από τη στιγμή που και ο Βερχόβετς έχει πρόβλημα τραυματισμού, τότε στο κέντρο πιθανόν να ξεκινήσει είτε ο Μιχάλης Ιωάννου είτε ο Ανδρέας Χρυσοστόμου.
Στο ΓΣΠ η τεχνική ηγεσία θα κάνει και άλλες διαφοροποιήσεις που θα αφορούν την άμυνα που στα δύο τελευταία παιχνίδια εμφανίζει τα... συμπτώματα της «παιδικής χαράς» του Οκτωβρίου. Ο Παύλος Κορρέα πιθανολογούμε πως θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, έχοντας παρτενέρ, είτε τον Αντωνιάδη, είτε τον Ρισβάνη αφού ο Αραγιούρι δεν έχει καλά πατήματα και είναι αρκετά πίσω από τις πραγματικές του δυνατότητες.