


Οι δημιουργοί της εξαιρετικής σειράς-ντοκιμαντέρ του Netflix για την Formula 1 «Drive to Survive» διεισδύουν τώρα στο χώρο του τένις.
To «Break Point» έρχεται στην ίδια πλατφόρμα στις 13 Ιανουαρίου και θα μας δώσει μια γεύση από την καθημερινότητα και την πίεση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι κορυφαίοι των κορτ, ανάμεσα στους οποίους και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Επίσης, θα δούμε και τους Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, Ματέο Μπερετίνι, Κάσπερ Ρουντ, Νικ Κύργιος, Θανάσης Κοκκινάκης, Φράνσις Τιάφοου, Τέιλορ Φριτζ, Ίγκα Σβιόντεκ, Ονς Ζαμπέρ, Πάουλα Μπαντόσα, Σλόουν Στίβενς, Αρίνα Σαμπαλένκα και Άιλα Τομλιάνοβιτς.
Στις 13 Ιανουαρίου θα βγουν τα πρώτα πέντε επεισόδια και θα ακολουθήσουν άλλα πέντε τον Ιούνιο.
Δείτε το τρέιλερ:
sport-fm.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.