Ημέρα γεμάτη δράση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.7.2022
Ημέρα γεμάτη δράση
Στη μάχη πλέον θα μπουν όλα τα αθλήματα της Αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπής που βρίσκεται στην Σλοβακία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Μπόλικη δράση και επιτυχίες είχαμε την πρώτη αγωνιστική μέρα στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που γίνεται στην Μπάσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεχίζει με αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλα τα αθλήματα.

Εκτός από το μπάτμιντον, την κολύμβηση, την αντισφαίριση, αθλήματα τα οποία μπαίνουν σε δεύτερη αγωνιστική ημέρα, δράση θα έχουμε και σε στίβο, ποδηλασία, τζούντο και ενόργανη γυμναστική.

Μπάντμιντον

Με εντυπωσιακό αγώνα άρχισε τις υποχρεώσεις του στον α’ γύρο του Μπάτμιντον ο Νικόλας Κοκόσης. Ο νεαρός άσος έπιασε εντυπωσιακή απόδοση και κέρδισε τον Γεωργιανό, Γκιόργκι Μζάβια με 2-0 (21-9, 21-10). Στη συνέχεια, αντιμετώπισε τον Αλβανό, Πίλι Γκέρτζι, τον οποίο κέρδισε επίσης με 2-0 (21-8, 21-6). Την Τρίτη (26/07) θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό, Γκολάς Ματέους για την μάχη της πρώτης θέσης των ομίλων.

H Μαρία Ελένη Αριστοπούλου ηττήθηκε τη Δευτέρα (25/07) από την Λουσίν Σματάιαν από την Αρμένια (2-0, 20-16, 22-20) και την Τρίτη (26/07) κατά σειρά την Νέλλα Νίκβιστ από την Φιλανδία (11:15 ώρα Κύπρου), την Πάολα Τζίνγκα από την Μολδαβία (14:05) και την Βιλτ Παουλισκάτε από την Λιθουανία (17:30).

Κολύμβηση

Ο Ροδόλφος Ανδρέου στο αγώνισμα των 400 μέτρων ελεύθερο με επίδοση 4:11,91 κατέλαβε την 25η θέση ανάμεσα σε 32 κολυμβητές. Σήμερα στις (11:58 ώρα Κύπρου) θα αγωνιστεί σε αγώνα των 1500μ.

Αντισφαίριση

Άννα Δεμιρτζή και Κωνσταντίνος Μεγαλέμος αναμετρήθηκαν με τους Λεβέντε Μπότοντ και Νορίνα Σζάβο στο διπλό (Ουγγαρία) και έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια ηττήθηκαν στο τάϊ μπρέϊκ με 0-2 (1-6, 6-2. 10-12 ). Η δράση θα συνεχιστεί σήμερα, την Τρίτη (26/07), η Άννα Δεμιρτζή αγωνίζεται με την Πορτογαλέζα, Φρέιτας Ανάλου στο μονό (δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα από την διοργάνωση), ενώ ο Κωνσταντίνος Μεγαλέμος θα αναμετρηθεί επίσης στο μονό με τον Σλοβένο, Πάολο Ανγκελί.

Στίβος

Η δράση στο στίβο συνεχίζεται με τον Σωτήρη Μιχαήλ να αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο αγώνισμα των 400 μέτρων. Μετράει ως ατομικό χρόνο 54.87 και έχει αρκετές ελπίδες για διάκριση στην διοργάνωση. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12:15 ώρα Κύπρου.

Ποδηλασία

Οι αθλητές μας στην ποδηλασία ετοιμάζονται και αυτοί να ανεβούν στο ποδήλατο τους και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η Ελένη Κάσια αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο time trial στις 12:08 ώρα Κύπρου και ακολουθούν οι Λάμπρος Αθανασίου (17:08) και Παναγιώτης Νικηφόρου (17:43 ώρα Κύπρου).

Τζούντο

Ο σημαιοφόρος μας, Πέτρος Χριστοδουλίδης θα δώσει μάχη στο τζούντο στις 12:00 το πρωί και θα ακολουθήσει ο τελικός στις 16:00 στην κατηγορία κάτω των 60 κιλών.

Ενόργανη Γυμναστική

Τέλος, οι Κυριάκος Μακρίδης, Νεόφυτος Σάββα και Δημήτρης Θεοδότου αρχίζουν με τη σειρά τους τις δικές τους υποχρεώσεις με το αγώνισμα να είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 14:45 ώρα Κύπρου.

Ο Πλατινένιος Χορηγός της ΚΟΕ, ΟΠΑΠ Κύπρου, εκπροσωπείται από τον κ. Πάμπο Χρίστου, ο οποίος είναι και μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή προπονητή στίβου