Παραδοσιακή μάχη στο βόλεϊ μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης με έπαθλο το Σούπερ Καπ

Δημοσιεύθηκε 15.10.2023
Παραδοσιακή μάχη στο βόλεϊ μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης με έπαθλο το Σούπερ Καπ

Mε ένα παραδοσιακό ντέρμπι αρχίζει η πετοσφαιρική σεζόν 2023-2024 στους Άνδρες. Σήμερα Κυριακή (18:00), η νταμπλούχος της περσινής σεζόν Ομόνοια αντιμετωπίζει για το 30ο Σούπερ Καπ την Ανόρθωση στο «Κίτιον».

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς και η κάθε πρόβλεψη ειδικά σε ένα αγώνα Σούπερ Καπ που κρίνεται ένας τίτλος, είναι παρακινδυνευμένη.

Η Ομόνοια κέρδισε το Σούπερ Καπ το 2021 αλλά το έχασε πέρσι από τη Νέα Σαλαμίνα και διεκδικεί την 8η κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ανόρθωση θα διεκδικήσει επίσης το 8ο Σούπερ Καπ της Ιστορίας της και ο αγώνας αυτός είναι σημαδιακός αφού θα αγωνιστεί στο πρώτο σετ με επετειακή φανέλα αφού φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πανεπαρχιακού Πρωταθλήματος το 1973. Με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πανεπαρχιακού Πρωταθλήματος η Ανόρθωση αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1974. Η ομάδα της Αμμοχώστου τη φετινή χρονιά εμφανίζεται τρομερά ενισχυμένη και στοχεύει τη διάκριση.

Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠΕ αποφασίστηκε όπως οι δυο ομάδες εξασφαλίσουν από 380 εισιτήρια, ενώ δεν θα ανοίξουν ταμεία στο «Κίτιον». Οι οπαδοί της Ομόνοιας θα καταλάβουν την κεντρική εξέδρα (αυτή των επισήμων) και της Ανόρθωσης την ανατολική (απέναντι των επισήμων).

Πρώτη σε κατακτήσεις Σούπερ Καπ είναι η Νέα Σαλαμίνα με 9 και ακολουθούν με εφτά η Ανόρθωση και Ομόνοια. Τρεις κατακτήσεις έχει ο Παφιακός, δύο η ΑΕ Καραβά και μία ο Α.Ο. Διόνυσος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ