Βόλεϊ: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Ολυμπιάδα

Δημοσιεύθηκε 22.11.2022
Βόλεϊ: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά η Ολυμπιάδα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 0-3 (12-25, 11-25, 13-25)

Η Ολυμπιάδα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε στο Γυμνάσιο Γερίου του Δικέφαλου με 0-3 σετ και πέτυχε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Στον αγώνα της Τρίτης η ομάδα του Γ. Νικολάκη ήταν σοβαρή και καθάρισε τους 3 βαθμούς. Ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την πρωτοπόρο, αλλά στα τρία σετ έμεινε πίσω στο σκορ και έχασε τον αγώνα.

Η Ολυμπιάδα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στο πρώτο σετ 07-11 και 09-17 για να κερδίσει εύκολα 12-25 χωρίς να αφήσει περιθώρια στο Δικέφαλο Γερίου.

Εντυπωσιακά μπήκε η Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 00-08 και 01-12 ενώ το σετ ολοκληρώθηκε με 11 -25 για την προσφυγική ομάδα, αφού οι παίκτριες του Γ. Νικολάκη διατηρούσαν σταθερό προβάδισμα με διψήφιο σκορ.

Τα δεδομένα στο τρίτο σετ δεν άλλαξαν με την Ολυμπιάδα να προηγείται ξανά με σημαντική διαφορά 00-06. Η Ολυμπιάδα διατηρούσε την υπέρ της διαφορά 05-13 για να επιβληθεί με 13-25 και να κερδίσει με 0-3 σετ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ