Οι αντίπαλοι της Εθνικής Futsal στον Main Round

Δημοσιεύθηκε 30.5.2024
Οι αντίπαλοι της Εθνικής Futsal στον Main Round

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση του Main Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

Στην κλήρωση συμμετείχε και η Εθνική μας η οποία προκρίθηκε από τον Preliminary Round.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, τη Ρουμανία και τη Γερμανία.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τους αγώνες του Main Round είναι 9 με 18 Δεκεμβρίου 2024, 27 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου 2025, 3 με12 Μαρτίου 2025 και 7 με 16 Απριλίου 2025.

Στην κλήρωση συμμετείχαν 40 χώρες οι οποίες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους. Η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα προκριθεί στην τελική φάση του UEFA Futsal EURO 2026.

Οι οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες θα παίξουν σε αγώνες play-offs από τα οποία, άλλες τέσσερις ομάδες θα περάσουν στην τελική φάση, μαζί με τη Λιθουανία και τη Λετονία που θα συνδιοργανώσουν την τελική φάση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία