Στις 5 Μαρτίου η έναρξη της β' φάσης του Πρωταθλήματος Futsal

Δημοσιεύθηκε 27.2.2024
Στις 5 Μαρτίου η έναρξη της β

Την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου θα αρχίσει η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Futsal με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας της πρώτης φάσης.

Όπως καθορίζεται από την Προκήρυξη, η 1η ομάδα της κατάταξης (ΑΕΛ) θα αντιμετωπίσει την 4η ομάδα (ΑΠΟΕΛ) και η 2η (Ομόνοια) την 3η ομάδα (ΑΕΚ) της κατάταξης. Γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα θα είναι η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τα δύο ζευγάρια θα αγωνιστούν μεταξύ τους και όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες θα προκριθεί στον τελικό.

Το πρόγραμμα της 5ης Μαρτίου και τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος

20:30 Ομόνοια Λευκωσίας - ΑΕΚ

2η αγωνιστική: Ομόνοια - ΑΕΚ 6-1

7η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ομόνοια 3-4

12η αγωνιστική: Ομόνοια - ΑΕΚ 3-2

17η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ομόνοια 3-6

20:30 ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

1η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 1-8

6η αγωνιστική: ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 6-2

11η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 1-4

16η αγωνιστική: ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ 4-2

Οι νικητές των πιο πάνω αγώνων θα προκριθούν στον τελικό. Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 5 νίκες ή και στις 3 νίκες (σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους 2, 3 ή 4 μεταξύ τους αγώνες στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος).

Στον τελικό η ομάδα που έχει τερματίσει ψηλότερα στην κατάταξη της πρώτης φάσης θα αρχίσει τους αγώνες από την έδρα της.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία