Στην Κύπρο οι αγώνες της Εθνικής Futsal

Δημοσιεύθηκε 12.2.2024
Στην Κύπρο οι αγώνες της Εθνικής Futsal

Η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 1ου ομίλου του Preliminary Round (προ - προκριματικός γύρος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2026.

Οι αγώνες θα γίνουν στη Λευκωσία στις 9, 10 και 12 Απριλίου.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα, την Εσθονία και τη Βόρειο Ιρλανδία και η επιλογή της χώρας που θα φιλοξενήσει τους αγώνες έγινε μέσω κλήρωσης.

Από τον όμιλο μας, οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθουν στον επόμενο γύρο (Main Round) και ασφαλώς ο στόχος της Εθνικής μας είναι η πρόκριση για να συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία