Τέλος εποχής στην Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε 12.9.2023
Τέλος εποχής στην Ομόνοια

Ο εμβληματικός αρχηγός της φουτσαλικής Ομόνοιας ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο Τάσος Σκαμπύλης με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση και την ένταξη του στο τεχνικό επιτελείο των πρασίνων.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Μετά από 20 χρόνια συνεχούς αγωνιστικής παρουσίας κάτω από τα δοκάρια ήρθε η στιγμή να σταματήσω . Φεύγω γεμάτος και ήσυχος με τη συνείδηση μου ότι αγωνίστηκα όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας πάντα το 100% των δυνάμεων μου. Στον αθλητισμό υπάρχουν καλές και κακές στιγμές . Κρατάω τις όμορφες στιγμές που έζησα στον χώρο , τις επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο , τις επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο , τις προσωπικές διακρίσεις και φυσικά τις φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή .Δεν ξεχνώ τις ομάδες που αγωνίστηκα , Cyprus College και G C School , αλλά η υπέρτατη τιμή ήταν να αγωνιστώ με το τριφύλλι στο στήθος , να κατακτήσω τίτλους και να αποχωρήσω με το περιβραχιόνιο τόσο από την ομάδα της καρδιάς μου όσο και από την Εθνική ομάδα .Η απόφαση μόνο εύκολη δεν ήταν αποδέχτηκα όμως την πρόκληση για ένα νέο ρόλο στην ομάδα και το νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μου.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές , συμπαίκτες και διοικητικούς παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκα .

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα .

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την στήριξη που μου προσφέρει»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία