Επέστρεψε επιβλητικά με τεσσάρα η Πάφος FC!

Δημοσιεύθηκε 14.1.2024
Επέστρεψε επιβλητικά με τεσσάρα η Πάφος FC!

Η Πάφος FC επικράτησε με 4-0 της ΑΕΖ εντός έδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο με την νίκη της στο «Στέλιος Κυριακίδης» έφτασε τους 38 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας όντας πλέον στο -4 από την πρώτη θέση. Έμεινε στους 12 και την πρότελευταία θέση η ΑΕΖ.

Η παφιακή ομάδα ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κάνοντας τα… απλά κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ και να φτάσει σε μία άνετη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Όνι Βαλακάρι με ωραίο σουτ εντός περιοχής από πλάγια θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος κατάφερε από νωρίς να «κλειδώσει» την νίκη με τον Τάνκοβιτς να κάνει το 2-0 με κεφαλιά στο 58ο λεπτό. Το 3-0 έκανε ο Νταλίνια με σουτ εντός περιοχής στο 73ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπρούνο στο 90+1΄. Η ΑΕΖ ολοκλήρωσε με 10 παίκτες αφού ο Ευαγόρας Αντωνίου αποβλήθηκε στο 88ο λεπτό.

Η εξέλιξη του αγωνα:

90+1΄ΓΚΟΛ η Πάφος, 4-0 με πλασέ του Μπρούνο.

88΄Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ευαγόρα Αντωνίου. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του ΒΑΡ, ο Χατζηγεωργίου πήγε στο on field review και απέβαλε τον στόπερ της ΑΕΖ.

73' ΓΚΟΛ, 3-0 η Πάφος με σουτ του Νταλίνια εντός περιοχής.

58΄ΓΚΟΛ η Πάφος, 2-0 με κεφαλιά του Τάνκοβιτς έπειτα από σέντρα του Ικόκο.

53΄Απειλεί η Πάφος με τον Τάνκοβιτς να κάνει το σουτ εντός περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε.

46΄Ξεκίνησε το β΄ημίχρονο.

Ημίχρονο... 1-0

45+3' Ευκαιρία για την ΑΕΖ! Γύρισμα του Σλόγκαρ στην περιοχή, ο Χατζηβασίλης από πολύ ευνοϊκή θέση κάνει το σουτ όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

45+1΄Ευκαιρία για την Πάφο! Σέντρα του Ικόκο, ο Ζάιρο την προβολή με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

45΄Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

42΄Ο Σιφνέος ανατράπηκε από τον Ίβουσιτς με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα όμως υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα και δεν υπάρχει πέναλτι.

21΄ΓΚΟΛ η Πάφος, 1-0 με Βαλακάρι! Πολύ ωραίο γκολ από τον Φινλανδό ο οποίος από πλάγια θέση εντός περιοχής, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

19΄Σουτ του Τάνκοβιτς, πολύ άστοχο.

10΄Ο Ικόκο βρέθηκε εντός περιοχής της ΑΕΖ, έκανε το σουτ από πλάγια θέση όμως δεν βρήκε τον στόχο.

Σέντρα...

ΓΚΟΛ: 21΄Βαλακάρι, 58΄Τάνκοβιτς, 73΄Νταλίνια, 90+1΄Μπρούνο/

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81΄Μελούσο

Κόκκινες: 88΄Αντωνίου

Εντεκάδες:

Πάφος: Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Κανέ (63΄Νταλίνια) Ζάιρο (79΄Μπρούνο) Ικόκο (82΄Δημητρίου) Ρους, Τάνκοβιτς (79΄Μπότσκαϊ) Βαλακάρι (63΄Πέπε) Ναμ, Ντράγκομιρ.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Αντωνίου, Σλόγκαρ (67΄Γιουσούφ) Ντελμίρο (67΄Ματόνγκο) Κάστρο (79΄Ιωσηφίδης) Ρέινολντς (79΄Ντιομαντέ) Χατζηβασίλης (67΄Ελευθερίου) Σιφνέος, Χρήστου.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί