«Μετά το γκολ υπήρχαν χειρονομίες προς την κερκίδα της ΑΕΛ από παίκτες του ΑΠΟΕΛ»

Δημοσιευτηκε:

«Μετά το γκολ υπήρχαν χειρονομίες προς την κερκίδα της ΑΕΛ από παίκτες του ΑΠΟΕΛ»

Για περιστατικό που έγινε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, και συγκεκριμένα μετά το γκολ των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

«Στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είδαμε τον κόσμο να επιστρέφει, να στηρίζει και να βοηθά την ομάδα. Θέλω να σταθώ στο περιστατικό που έγινε μετά το τέρμα του ΑΠΟΕΛ. Το καταδικάζουμε και ο κόσμος πρέπει να στηρίζει και να προστατεύει την ομάδα.

Από την άλλη ο κόσμος πρέπει να μην αντιδρά σε προκλήσεις και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέχουν πως αντιδρούν όταν σκοράρουν. Είδαμε και κάποια βίντεο με χειρονομίες και πρόκληση στον κόσμο. Δεν είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις αλλά υπήρξε πρόκληση όχι από έναν αλλά περισσότερους παίκτες.

Επαναλαμβάνω πως ο κόσμος πρέπει να προσέχει αλλά όλοι πρέπει να αποφεύγουμε κινήσεις και αντιδράσεις που μπορούν να προκαλέσουν».

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER