Τελική ευθεία πριν τον Άρη

Δημοσιευτηκε:

Τελική ευθεία πριν τον Άρη

Ξανά χλοοτάπητα θα πατήσουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μετά το χθεσινό ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του ο Ζόρζε Σίλας.

Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στα… πάτρια εδάφη αφού ολοκλήρωσαν το βασικό σάδιο προετοιμασίας τους στη Βουλγαρία και στον αποψινό ορίζοντά τους υπάρχει προγραμματισμένο για τις 18:00 το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη συμπολίτισσα ΑΕΖ. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς. Την προπόνηση της Κυριακής θα διαδεχθεί εκ νέου η άδεια της Δευτέρας και ακολούθως εντατικό «φροντιστήριο» για την πρώτη αγωνιστική.

Η πρεμιέρα δεν «τρομάζει» τον Πορτογάλο τεχνικό και τους συνεργάτες του καθώς έχουν προβεί σε αρκετές δοκιμές στην προετοιμασία και έχουν κατασταλάξει στα βασικά τους πλάνα. Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ υπάρχει αισιοδοξία και πίστη πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για τον αγώνα απέναντι στον Άρη, όπου θέλουν να κάνουν θετικό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα προγραμματισμού, πάντως, δεν «φρενάρει» και εξετάζει ελκυστικές πριπτώσεις που αφορούν τον κατάλογο Β'. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα στο μεταγραφικό και συγκεκριμένα στην αξιολόγηση προσώπων για την επιθετική γραμμή.

Κατηγορίες