Στο προσκήνιο ο Έουλερ
ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
Δημοσιευτηκε:

Κουβέντα δεν ακούγεται στις τάξεις της ΑΕΛ σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο Σίλας είναι συνεχώς πάνω από την… τηλεφωνική του ατζέντα και κάνει επαφές ώστε να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους μεταγραφικούς στόχους που έχει βάλει στο πλάνο του.
Από κει και πέρα, ανοικτό είναι το κεφάλαιο με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Μια περίπτωση που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι αυτή του Έουλερ. Η ποιότητα του Βραζιλιάνου είναι δεδομένη και ικανή να ταιριάξει στο πλάνο του Πορτογάλου, ωστόσο οι τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούν έβαζαν σε σκέψεις τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.
Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ο Έουλερ έχει ρίξει… γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα της Λεμεσού καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, αλλά θέλει να παραμείνει κάτοικος της πόλης.
Όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Σίλας και το πλάνο που έχει καταρτίσει στο μυαλό του για τη νέα ΑΕΛ. Σίγουρα είναι ένα θέμα που θα τον απασχολήσει και θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Έουλερ στους γαλαζοκίτρινους.