Νεοφυτίδης: «Ήρθαν κι άλλοι φάκελοι, δείξτε τα συμβόλαια της ΚΟΠ TV»

Δημοσιεύθηκε 18.11.2022
Νεοφυτίδης: «Ήρθαν κι άλλοι φάκελοι, δείξτε τα συμβόλαια της ΚΟΠ TV»

Για την μη βιντεοσκόπηση των αγώνων στη Β’ Κατηγορία μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης.

Επίσης μίλησε σε έντονο ύφος για την απόκρυψη φακέλων για στημένα από την ομοσπονδία., ενώ έχουν το θράσος να ζητήσουν από τα σωματεία, που ζήτησαν άδεια να βιντεογραφούν τα παιχνίδια να τους αποστέλλουν το υλικό για τις ανάγκες της επιτροπής διαιτησίας.

Αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά η ΚΟΠ μας έχει εκπλήξει αρνητικά και παρέλειψε τις δεσμεύσεις της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στην ομοσπονδία είναι πολλοί που δεν καταλάβουν από ποδόσφαιρο. Η βιντεοσκόπηση βοηθούσε το ποδόσφαιρο. Φέτος, ξεχνώντας τις δεσμεύσεις της, δεν έβγαλε ποτέ προσφορές, παρά τις φωνές των προέδρων της β’ κατηγορίας που φαίνεται ότι απειλούνται για να μην μιλούν και δεν βιντεοσκοπούνται.

Ήρθαν κι άλλοι φάκελοι αλλά η ΚΟΠ δεν έχει ενημερώσει. Χθες, έγινε το εξής εξωφρενικό: από την ομοσπονδία στάλθηκε email προς τις ομάδες, ενημερώνοντας τα σωματεία που ζήτησαν ειδική άδεια να βιντεογραφούν τα παιχνίδια της, να τις αποστέλλουν για τις ανάγκες της επιτροπής διαιτησίας! Άκουσον άκουσον! Τους έβαλαν ένα απίστευτα κακό συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά κι έχουν τέτοιο θράσος;».

Γιατί σταμάτησαν οι βιντεογραφήσεις των αγώνων της β’ κατηγορίας: «Να μας απαντήσει ο Γιώργος Κούμας και ο Ανθούλλης Μυλωνάς. Στη Β’ Κατηγορία δεν πρέπει να είσαι και πολύ μεγάλος γνώστης του στοιχήματος για να ποντάρεις. Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να τους φέρει μέσα. Από πού ως πού κ.Κούμα παρέλειψες να βιντεογραφείς τα παιχνίδια της Β’ Κατηγορίας; Να βγάλουν στη δημοσιότητα τα συμβόλαια της ΚΟΠ TV. Είναι ασέλγεια να δίνεις 20.000 σε σωματεία για τηλεοπτικά συμβόλαια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας