Σοφοκλέους: «Θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία με την Τουρκία»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.4.2022
Σοφοκλέους: «Θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία με την Τουρκία»

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων Σάββας Σοφοκλέους μιλώντας μετά το σημερινό παιχνίδι με την Τουρκία για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19, δήλωσε:


«Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι με πάθος και δείξαμε αυτοπεποίθηση όταν είχαμε την κατοχή. Παρά την ήττα, που μας αφήνει πικρία, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.


Τα τελευταία λεπτά ρίσκαραμε αρκετά για την ισοφάριση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε.


Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια και την απόδοση μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η παρουσία μας άξιζε να επιβραβευτεί με βαθμολογικό κέρδος.


Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο και να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη στην αμυντική μας λειτουργία και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος.


Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και θα προσπαθήσουμε με την Αλβανία την Παρασκευή να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!