Κλήση Τιμούρ: Έξι μέσα, τέσσερις έξω από τον Ιούνιο

Δημοσιεύθηκε 1.9.2023
Κλήση Τιμούρ: Έξι μέσα, τέσσερις έξω από τον Ιούνιο

Αρκετές διαφορές, κάποιες εκ των οποίων αναμενόμενες, παρουσιάζει η κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια για τους αγώνες με Σκωτία και Ισπανία, εν συγκρίσει με αυτούς που κλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο για τους αγώνες με Γεωργία και Νορβηγία.

H κλήση του ομοσπονδιακού μας προπονητή περιλαμβάνει συγκεκριμένα έξι νέα πρόσωπα, αν και πρόκειται ως επί το πλείστον για ποδοσφαιριστές οι οποίοι αρχικά είχαν κληθεί και την προηγούμενη φορά όμως λόγω τραυματισμών έμειναν εκτός, με τον Κετσπάγια να υποχρεώνεται να... βγάλει νέα κλήση μετά από λίγες μέρες με πολλές αλλαγές.

Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσονται οι Σωτηρίου, Κακουλλής, Φιλιώτης και Χάμπος, οι οποίοι επέστρεψαν στην κλήση, όπως και οι Ρομπέρζ (είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον Μάιο και για αυτό απουσίαζε) και Ηλία (ο μοναδικός της υφιστάμενης κλήσης που τον Ιούνιο ήταν εκτός ενώ ήταν διαθέσιμος).

Από την άλλη, τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν τον Ιούνιο, δεν βρίσκονται στην κλήση του Κετσπάγια για τους προσεχείς αγώνες. Πρόκειται για τους Νεόφυτο Μιχαήλ, Παύλο Κορέα, Κωνσταντίνο Σεργίου και Κώστα Πηλέα, με κοινό τους στοιχείο πως είναι όλοι τους παίχτες της... οπισθοφυλακής.

Σημειώνεται πως οι δύο τελευταίοι δεν βρίσκονταν ούτε στην αρχική κλήση του Ιούνη όμως συμπεριλήφθηκαν στη δεύτερη κλήση μετά τους μαζικούς τραυματισμούς που προέκυψαν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις