Η αρχή με Σουηδία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής Νέων

Δημοσιεύθηκε 10.11.2022
Η αρχή με Σουηδία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εθνικής Νέων

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA η Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Η Κύπρος συμμετέχει στον τρίτο όμιλο της προκριματικής φάσης, μαζί με τη Σουηδία, την Ουκρανία και το Κόσοβο και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σουηδία.

Πρώτος μας αντίπαλος η Σουηδία στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο NYA Parken-Norrkoping.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

14:00 Ουκρανία - Κόσοβο

19:30 Σουηδία - Κύπρος

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

14:00 Ουκρανία - Κύπρος

19:30 Σουηδία - Κόσοβο

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

19:00 Κόσοβο - Κύπρος

19:00 Σουηδία - Ουκρανία

Στον Elite Round θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου μας. Θα προκριθεί επίσης η καλύτερη 3η ομάδα από τους 13 ομίλους της προκριματικής φάσης.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και προκρίθηκαν ήδη Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Εσθονία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Βόρεια Ιρλανδία, Πολωνία, ΕΪΡΕ, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία και η Ολλανδία χωρίς αγώνες.

Εκτός από τον όμιλο μας, δεν έχουν ακόμη αρχίσει οι αγώνες στον όγδοο, δέκατο και ενδέκατο όμιλο.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 3 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2023 και εκεί θα λάβουν μέρος οι επτά νικητές των ομίλων του Elite Round και η Μάλτα, που ως διοργανώτρια χώρα δεν συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις