Κέρδισε ηρεμία, πέτυχε τον σκοπό της, όμως...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Κέρδισε ηρεμία, πέτυχε τον σκοπό της, όμως...

Το μόνο πράγμα που ενδιέφερε την Ομόνοια στον νοκ άουτ αγώνα με την Καρμιώτισσα ήταν η πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου. Έτσι, η εμφάνιση πέρασε σε δεύτερη μοίρα που, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν αρκετά καλή σε κάποια σημεία του αγώνα.

Παρόλο που για ένα ημίωρο είχαν μαζευτεί… γκρίζα σύννεφα, με το προβάδισμα της φιλοξενούμενης ομάδας, η Ομόνοια κατάφερε να τα διώξει πάνω από το ΓΣΠ και άφησε ανοικτή την πόρτα ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω αυτού του θεσμού. Γιατί, όπως τα έκανε στο πρωτάθλημα, το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι πιο προσβάσιμο.

Με τον κόσμο να δείχνει ξεκάθαρα την απογοήτευσή του (διατέθηκαν μόλις 2.336 εισιτήρια) και με διάφορα πανό να στέλνει τα μηνύματά του, το συγκρότημα του Γιανίκ Φερέρα δεν είχε εύκολο έργο κόντρα στην ομάδα των Πολεμιδιών, την οποία θα υποδεχθεί και την προσεχή Δευτέρα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Πάντως, αν κάτι ικανοποιεί το τελευταίο διάστημα, είναι η παρουσία του Γκάρι Χούπερ. Ο Ουαλός επιθετικός πέτυχε το πρώτο και «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ και μέσα σε λίγα λεπτά γύρισε ο διακόπτης. Ο πολύπειρος φορ, πριν βγει αλλαγή στο ημίωρο με τον ΑΠΟΕΛ, λίγο μετά την κόκκινη κάρτα του Λανγκ, είχε προλάβει στα προηγούμενα δύο ματς (με Άρη και Ολυμπιακό), να βρει δίχτυα δύο φορές. Γενικά δείχνει να είναι πιο επιδραστικός στο επιθετικό κομμάτι σε σχέση με τους υπόλοιπους και ο Ανσαριφάρντ δεν θα έχει εύκολο έργο να πάρει… πίσω τη θέση. 

 Η Ομόνοια λοιπόν με την πρόκριση που πήρε και ήταν σαν… παυσίπονο, πέραν από το γεγονός ότι συνεχίζει στον θεσμό, κέρδισε λίγη… ηρεμία, πήρε μία δόση αυτοπεποίθησης και μέσα στα επόμενα παιχνίδια επιβάλλεται να βρει τη σταθερότητα που απαιτείται ώστε να… φέρει και πάλι τον κόσμο της στο γήπεδο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά ενόψει της νέας συνάντησης με την Καρμιώτισσα, δεν υπολογίζεται ο Λανγκ (τιμωρημένος με κόκκινη), όπως και ο Μπρούνο Φελίπε που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.