Ο απαιτητικός Μπεργκ και η ατάκα στο δεύτερο γκολ της Ομόνοιας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ο απαιτητικός Μπεργκ και η ατάκα στο δεύτερο γκολ της Ομόνοιας

Η Ομόνοια του Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τη νέα σεζόν όπως τέλειωσε την προηγούμενη. Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των πρασίνων με τον Απόλλωνα, το «τριφύλλι» έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά αφού ήταν απλά ένα… ξεμούδιασμα πριν την αναχώρηση για την Πολωνία.

Ο Νορβηγός τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός τόσο από τους… παλιούς όσο και από τους νεαρούς. Ο Μπεργκ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και… ενδέχεται να έχει εντοπίσει νέα ταλέντα, όπως έπραξε και με τους Τζιωνή-Λοΐζου την λήξασα σεζόν.

Ο τεχνικός των πρασίνων παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την ευστοχία των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο δεύτερο γκολ γύρισε στον βοηθό του λέγοντας του «πολύ καλό» (Τζιωνής-Λοΐζου συνδυάστηκαν εξαιρετικά και σέρβιραν έτοιμο γκολ στον Σέρβο φορ). Σε κάποια σημεία του αγώνα ζήτησε διαγώνιες πάσες από τον Παναγιώτου, θέλοντας να δει και αυτό τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του. Σκόρερ για το «τριφύλλι» οι Τσέποβιτς (2), Λοΐζου και Παπουλής.

Στο φιλικό, δεν αγωνίστηκαν οι Φαμπιάνο-Κυριακίδης οι οποίοι θα πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους στην Πολωνία, ενώ μέρες ξεκούρασης απολαμβάνουν οι Λανγκ-Χούμποτσαν-Ντούρις. Ο Ψάλτης ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και θα αγωνιστεί επίσης στα φιλικά της Πολωνίας.

Υπενθυμίζουμε πως εκκρεμούν δύο προσθήκες για τα άκρα της επίθεσης, ενώ προ των πυλών είναι ο Ντισκέρουτ για την μεσαία γραμμή.

Η ενδεκάδα στο πρώτο μέρος: Παναγή, Λέτσγιακς, Γιούστε, Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου, Τζιωνής, Μποτεάκ, Τσέποβιτς.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος: Χοράσκα, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Κίκο, Παπουλής, Κακουλλής, Ζευκής, Χαραλάμπους, Χατζηβασιλείου, Σάββα.