Πικρία για τον τρόπο

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Πικρία για τον τρόπο

Έδωσε πολλά στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Ένωση, αλλά στο τέλος έφυγε από την Πάφο με άδεια χέρια. Το πάλεψε, έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσε τουλάχιστον να μην χάσει. Είναι γι' αυτό που υπάρχει μεγάλη πίκρα στις τάξεις των βυσσινί.


Ο Κάρλος Φερέρ δήλωσε ικανοποιημένος και από την εμφάνιση και από την προσπάθεια, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Η ήττα από την Πάφο άφησε την ομάδα στους 24 βαθμούς και σε δύσκολη θέση, ενώ συνάμα νιώθει και την ανάσα του Εθνικού.


Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, όμως η Ένωση θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία της. Δεν έχει, άλλωστε, άλλη επιλογή. Ακολουθούν δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση την Τρίτη στο «Τάσος Μάρκου» και έπειτα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.


Είναι το αουτσάιντερ, αλλά καλείται να υπερβάλει εαυτόν και να πάρει βαθμολογικό κέρδος, ώστε να κρατήσει επαφή με τις ομάδες που είναι πιο πάνω από αυτήν.

Tags