Το βιολί του ο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς, ένα γκολ ήταν αρκετό...

Δημοσιεύθηκε 3.1.2023
Το βιολί του ο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς, ένα γκολ ήταν αρκετό...

Το βιολί του ο ΑΠΟΕΛ του Μιλόγεβιτς, ένα γκολ ήταν αρκετό...

Μία ακόμη νίκη κατέγραψε ο ΑΠΟΕΛ στο ενεργητικό του ο ΑΠΟΕΛ, την 10η σε 11 παιχνίδια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο και 12η συνολικά στο φετινό μαραθώνιο. Οι γαλαζοκίτρινοι πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0), κατέβαλαν την αντίσταση του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Ντάλσιο, ο οποίος βρήκε το αντίπαλο πλεκτό στο 27ο λεπτό. Έτσι χάρισε το τρίποντο που κρατά τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή με 40 βαθμούς και θα δει με… άνεση το ντέρμπι στη Λάρνακα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αλλά και πάλι φάνηκε η «γύμνια» του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έμεινε χωρίς νίκη για 11 σερί παιχνίδι και δέχθηκε την έκτη του ήττα σε έντεκα αναμετρήσεις. Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Μάκη Σεργίδη αφού μέχρι πρότινος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ, οι μαυροπράσινοι παρέμειναν στην 13η θέση με εννιά βαθμούς.

Δυσκολεύτηκε αρκετά ο ΑΠΟΕΛ να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Μολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στρόφαρε όμως στη συνέχεια και με τον Σαρφό να είναι ο κουμανταδόρος και τον Σατσιά να έχει πολύ καλή παρουσία ανασταλτικά, πίεσε τον Ολυμπιακό και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ντάλσιο στο 27΄. Ο Σούσιτς από δεξιά του έδωσε συρτή μπάλα και αυτός δεν λάθεψε από το ύψος του πέναλτι. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Μολ του είπε όχι σε γυριστή κεφαλιά. Πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν το παιχνίδι εντελώς στα μέτρα τους και δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να απειλήσει τον Μπέλετς. Μόνο μία φορά έγινε αυτό στα αρχικά στάδια μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πολύ «φτωχό» από φάσεις, με τον ΑΠΟΕΛ να πλησιάζει την αντίπαλη περιοχή, να αδυνατεί όμως να γίνει επικίνδυνος. Έτσι κρατούσε τον Ολυμπιακό στο… κόλπο για διεκδίκηση κέρδους. Όμως επιθετικά ήταν ανούσιος και εντελώς ακίνδυνος επιθετικά και δεν μπόρεσε να απειλήσει. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γιόρτασε το νέο χρόνο με νίκη.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

89΄ - Ο Εφραίμ από αριστερά πλάσαρε αλλά ήταν κακό το τελείωμα και έτσι η ευκαιρία έκανε φτερά.

- Ο ΑΠΟΕΛ κρατά την μπάλα αλλά δεν γίνεται απειλητικό ενώ ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει διαδρόμους για να ανησυχήσει τον Μολ.

- Έναρξη β΄ ημιχρόνου

33΄ - Κεφαλιά του Κβιλιτάια από σέβντρα του Φεράρι, περνάει δίπλα από το δοκάρι του Μπέλετς.

27΄ - ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ: Ο Κβιλιτάια γύρισε στον Σούσιτς που σέρβισε στον Ντάλσιο, ο οποίος με αριστερό πλασέ νίκησε τον Μολ.

25΄ - Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαρφό, ο Ντάλσιο με γυριστή κεφαλιά υποχρέωσε τον Μολ σε σπουδαία επέμβαση.

19΄ - Το σουτ του Δώνη από τον κεντρικό άξονα δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

12΄ - Σέντρα του Δώνη από δεξιά, ο Καρώ έκανε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Μολ.

9΄ - Ο Μπέλετς με υπερένταση διώχνει την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστοδούλου.

- Ξεκίνησε ο αγώνας στο ΓΣΠ

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Σατσιάς (87΄ Μορέιρα), Ντάλσιο, Σαρφό, Εντονγκαλά (70΄ Εφραίμ), Δώνης (80΄ Νταουσβίλι), Κβιλιτάια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Κυριάκου (70΄ Ψύχας), Νάνι, Μουκτάρης, Έσελινγκ, Μπάρντι, Ιωάννου, Χριστοδούλου (46΄ Χέντικς), Δόσις (80΄ Ζευκής), Πεχλιβάνης (62΄ Σάλι), Κορομά (62΄ Ευτυχίδης).

ΣΚΟΡΕΡ: 27΄ Ντάλσιο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53΄ Σατσιάς (3η) / 41΄ Πεχλιβάνης, 57΄ Κορομά, 77΄ Έσελινκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου