Η τωρινή μουρμούρα... δικαιολογείται
Δημοσιευτηκε:

Είναι πια κλισέ, αλλά και πραγματικότητα, το ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές.
Ειδικά αυτά που διεξάγονται στο ξεκίνημα ή έστω και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν δικαιολογούν την οποιαδήποτε κριτική από τον κόσμο, για την εμφάνιση και της αδυναμίες της ομάδας.
Στην Ανόρθωση, ωστόσο, η «μουρμούρα» από αρκετούς οπαδούς μετά το φιλικό με την Πάφο, δικαιολογείται. Μιλάμε για το τελευταίο χρονικά φιλικό, μία μόλις βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο ήταν η... πρόβα τζενεράλε της «Κυρίας».
Κι η ομάδα της Αμμοχώστου έπιασε... πάτο ανασταλτικά, δεχόμενη τέσσερα γκολ και δείχνοντας να υστερεί πολύ σε έναν τομέα στον οποίον «πονούσε» από πέρσι. Στην Ανόρθωση ελπίζουν πως ο Ντάρκο Μίλανιτς θα καταφέρει σύντομα να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι, πως οι Μπαϊσίνιο-Χαρογιάν θα... δέσουν με τους υπόλοιπους κι ότι στα επίσημα δεν θα γίνονται τόσα λάθη.
Ε.Γ.