Να μας προστατεύσουν από τους επικίνδυνους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 5.3.2023
Να μας προστατεύσουν από τους επικίνδυνους!

Σίγουρα χαιρόμαστε γιατί τον τελευταίο καιρό κάποιες ομάδες οπαδών βγάζουν προς τα έξω το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλήματος. Είτε με εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό για το βαρύτατο πένθος λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, είτε για συμπαράσταση προς οικογένειες που έχασαν νέα παιδιά λόγω καρκίνου ή άλλων ασθενειών. Ταυτόχρονα, όμως, αγαπητοί μου φίλοι προβληματιζόμαστε έντονα, γιατί στα γήπεδά μας κατά καιρούς παρουσιάζονται εξαιρετικά επικίνδυνα φαινόμενα που απειλούν μέχρι και ανθρώπινες ζωές!

Δύο τέτοια φαινόμενα, που δεν πρέπει με τίποτα να περάσουν απαρατήρητα, συνέβησαν πρόσφατα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στην πρώτη περίπτωση, φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε με ειδικό πιστόλι, πέρασε ξυστά από κεφάλια ποδοσφαιριστών και φιλάθλων! Αν χτυπούσε κάποιον, τότε σίγουρα θα θρηνούσαμε. Σε μια δεύτερη περίπτωση, στο ίδιο γήπεδο, κροτίδα προσγειώθηκε πάνω σε δύο νεαρούς προκαλώντας τους εγκαύματα. Ο ένας οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο, ενώ στον άλλο οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου.

Είναι να απορεί κανείς πώς όλα αυτά τα «πυρομαχικά» περνούν εντός γηπέδου. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος στις εισόδους των σταδίων; Μήπως γίνεται έλεγχος που δεν αποδίδει, καθώς όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα περνούν με άλλους τρόπους εντός γηπέδου; Να σας πω κάτι; Εγώ και οι συνάδελφοί μου δεν είμαστε αστυνομικοί ντεντέκτιβ για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να θρηνήσουμε θύματα. Ο έλεγχος και η πρόληψη, το είπαμε χίλιες φορές, είναι δουλειά των αρμοδίων στα στάδια, είτε αυτοί λέγονται επιτηρητές, είτε αστυνομικές δυνάμεις, είτε οποιοιδήποτε άλλοι, οι οποίοι δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κι όμως, πρέπει και οφείλουν να μας προστατεύσουν…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!