Ο Γιαγκουδάκης παίζει μπάλα στο «Γήπεδο»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ Δημοσιεύθηκε 11.6.2022
Ο Γιαγκουδάκης παίζει μπάλα στο «Γήπεδο»

Έχουμε ανάγκη ως κυπριακό ποδόσφαιρο να ακούμε τους παλιούς ποδοσφαιριστές, αυτούς που ίδρωσαν μέσα στα γήπεδα, που πρόσφεραν και που άνοιξαν λεωφόρους για τις επόμενες γενιές. Αυτούς που ξέρουν τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Που συγκρίνουν το τότε με το τώρα. Μία από αυτές τις μεγάλες φυσιογνωμίες είναι και ο Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, ο οποίος βλέπει, σκέφτεται, προβληματίζεται και μελετάει το άθλημα από πολλές πλευρές, διότι νοιάζεται για την πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.


Ο άλλοτε εμβληματικός κάπτεν του Απόλλωνα και της Εθνικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα μας, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, και αναφέρεται όχι μόνο στην αγαπημένη του ομάδα και στο τι πρέπει να προσέξει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και σε διάφορα θέματα που τον απασχολούν. Για την Εθνική ομάδα, τους νεαρούς που χάνονται, για την ΚΟΠ, ενώ ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης αφορά τη δημιουργία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.


Ο Γιαννάκης Γιαγκουδάκης ήταν ο πρώτος πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π το 1987 και τα όσα λέει είναι άκρως ενδιαφέροντα ώστε να αντιληφθούμε τη νοοτροπία που υπήρχε τότε. Φυσικά, κάποιοι ακόμη κουβαλούν αυτή τη νοοτροπία, αφού δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός προς το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών ή δεν κατανόησαν τον ρόλο του ή δεν θέλουν να τον κατανοήσουν. Ακόμη, εξηγεί τι λείπει από τις κυπριακές ομάδες τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ αναφέρεται και στη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!