Αν δεν την αντέχεις, στο καλό κύριε Κωστενογλου

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 6.6.2022
Αν δεν την αντέχεις, στο καλό κύριε Κωστενογλου

Είμαι από αυτούς που για την κατάντια της Εθνικής μας, θεωρoύν πως δεν φταίει μόνο ο προπονητής, δηλαδή ο Νίκος Κωστένογλου αλλά και άλλοι παράγοντες και προσωπικά θεωρώ πως οι παίκτες έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό… ευθύνης.


Βλέποντας όμως τις δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού το Σάββατο, πριν τον αγώνα με την Βόρειο Ιρλανδία, πραγματικά έμεινα άναυδος και μου ήρθε το γνωμικό στο μυαλό που λέει: «Aπό ΄ν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του…».


Έκανε λόγο για ισοπέδωση στις αποτυχίες και διθυράμβους στις επιτυχίες. Μα για ποιες επιτυχίες μιλάτε κύριε Κωστένογλου. Την παραμονή στη Γ΄ Κατηγορία σε βάρος της Εσθονίας και ενώ προηγουμένως πατώσαμε; Εσύ την προκάλεσες αυτή την κατάσταση που δεν μπόρεσες να δώσεις στην Εθνική μία ταυτότητα και ας είσαι εδώ και μία διετία στο πηδάλιο. Και θεωρείς ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου. Το να βλέπεις… φαντάσματα να και κάνεις λόγο για «μεροληψία σε βάρος σου», είναι απλά επικοινωνιακά παιχνίδια για κάλυψη των δικών σου λαθών. Αν δεν την αντέχεις την κριτική, στο καλό κύριε Κωστένογλου, μία ώρα νωρίτερα. Έτσι και αλλιώς θα είναι θαύμα αν παραμείνεις και μετά το τέλος αυτής της διοργάνωσης.


Α, και κάτι ακόμη. Εκεί στην ΚΟΠ, πού χάνονται μετά από άσχημα αποτελέσματα; Δεν αναφέρομαι στον εκπρόσωπο Τύπου. Αναφέρομαι σε αυτούς τους «ειδήμονες» που μετά την παραμονή της Εθνικής στη Γ΄ κατηγορία, βγήκαν σεργιάνι στα ραδιόφωνα και με αλαζονικό ύφος, έλεγαν τα… δικά τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!