Οι VARίστες έμειναν άναυδοι: «Ουάου! Το γκολ πρέπει να μετρήσει, δεν τσεκάρω τίποτα»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Οι VARίστες έμειναν άναυδοι: «Ουάου! Το γκολ πρέπει να μετρήσει, δεν τσεκάρω τίποτα»

Το γκολ της... χρονιάς μπήκε στη Γερμανία από τον Ράγκναρ Άχε της Κολωνίας, αφήνοντας τους διαιτητές και τους VARίστες με το στόμα ανοιχτό.

Η Κολωνία φιλοξένησε την Χόφενχαϊμ στην έδρα της για την 23η αγωνιστική της Bundesliga. Αν και το ματς αναδείχθηκε ισόπαλο, το γκολ του Ράγκναρ Άχε στο 15ο λεπτό ξεχώρισε και άφησε άπαντες άναυδους.

Ο Γερμανός επιθετικός της Κολωνίας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με... ανάποδο ψαλιδάκι, νικώντας τον Μπάουμαν. Ο τρόπος που σκόραρε άφησε με ανοιχτό το στόμα ακόμη και τους διαιτητές. Παρά το VAR, ούτε οι διαιτητές ούτε οι VARίστες θέλησαν να επανεξετάσουν τη φάση, ανακηρύσσοντας το γκολ της χρονιάς. «Ουάου! Το γκολ πρέπει να μετρήσει, δεν τσεκάρω τίποτε», «Το γκολ της χρονιάς», «Απίστευτο», ήταν μερικά από τα σχόλια τους.

Η Bundesliga ήταν επίσης εκστασιασμένη με το θέαμα και αποφάσισε να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή της Κολωνίας, χαρίζοντας του το βραβείο για το καλύτερο τέρμα του μήνα Φεβρουαρίου.

athletiko.gr 

 

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.