Με 17 κάνει νέα αρχή!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
Με 17 κάνει νέα αρχή!
Ο ΑΠΟΕΛ τα άλλαξε σχεδόν όλα στην ομάδα του 2022-23

Έφυγαν14, ήρθαν 17 και ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, εφόσον βέβαια οι παίκτες που έφερε, κάποιοι από τους οποίους είναι και μεγάλα ονόματα, αποδώσουν αυτά που ξέρουν σε σύντομο διάστημα. Να δούμε αναλυτικά ποιοι έφυγαν και ποιοι ηρθαν στον Αρχάγγελο:

ΗΡΘΑΝ (17)

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (2):Μπέλετς (32), Χριστοδούλου (25)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ (5):Κρέσπο (35), Σούσιτς (31), Φεράρι (30), Ντουμπραβάνου (20), Ντβάλι (27)

ΜΕΣΟΙ (5): Ντάλσιο (26), Σαρφό (27), Μούγιανιτς (21), Βιγιαφάνες (31), Κοσταντίνοφ (31)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (5): Μ. Ηλία (26), Μαρκίνιος (25), Μπλουμ (31), Μορέιρα (20), Δώνης (26)

ΕΦΥΓΑΝ (14)

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ(2): Σκουφέτ, Μιχαήλ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ(6): Σάντος, Πέδρο, Σάβιτς, Βινίσιους, Σαμπάλα, Έσελινγκ (δανεισμός)

ΜΕΣΟΙ(5): Λουντέμο, Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι, Ντανίλο, Σόουζα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ(1): Νατέλ

Αύξηση επιθετικών

Όπως διαπιστώνουμε, η μεγάλη αύξηση παρουσιάστηκε στην έλευση των επιθετικών καθώς έφυγε μόλις ένας (Νατέλ), άντε δύο με τον Οκριασβίλι, κι έφθασαν πέντε, ενώ παρέμειναν στο δυναμικό της ομάδας ο Κβιλιτάια και ο Μαγκλίτσα. Εδώ βρίσκεται και το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Αυγουστή. Αν υπολογίσουμε ότι η άμυνα θα βελτιωθεί με τους Κρέσπο, Ντβάλι και τον πολύ ανεβασμένο Τσεμπάκ, πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες της επίθεσης; Θα επιστρέψει δυνατός ο Κβιλιτάια, θα επανευρει τον εαυτό του ο Μαγκλίτσα και θα γίνουν τόσο γρήγοροι οι ακραίοι ώστε να μπορούν εύκολα να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες;

Η νέα ομάδα του ΑΠΟΕΛ, όπως δημιουργήθηκε από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο να τη δούμε πώς θα εξελίσσεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Ας μην ξεχνούμε ότι κάποιοι από τους παίκτες - κλειδιά δεν έκαναν προετοιμασία, ενώ ακόμα υπάρχει παίκτης της επιθετικής γραμμής (Δώνης) που δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στον Αρχάγγελο! Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ, αυτό που χρειάζεται είναι σίγουρα η ΥΠΟΜΟΝΗ, τουλάχιστον για άλλες 3, 4 εβδομάδες. Μέχρι τότε, οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν πρώτα τους βαθμούς και μετά το θέαμα.

Από Κυριακή - Σάββατο

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στην πρεμιέρα ημέρα Κυριακή, ενώ το ίδιο θα γίνει και στη 2η αγωνιστική στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από εκεί και πέρα και για τις επόμενες δύο αγωνιστικές, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ, όπως ανακοινώθηκε χθες, οι γαλαζοκίτρινοι μεταφέρουν τους αγώνες τους τα σαββατόβραδα.

Το Σάββατο 10 του μήνα στο ΓΣΠ θα έχουμε το ντέρμπι με τον Άρη (20:00), ενώ το επόμενο Σάββατο (19:00) ο ΑΠΟΕΛ στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά θα έχουμε τη διακοπή λόγω του αγώνα των Εθνικών ομάδων Κύπρου - Ελλάδας. Αυτή η διακοπή θα είναι ιδανική για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΑΠΟΕΛ ώστε να προετοιμαστούν και να είναι έτοιμοι από την 5η αγωνιστική και μέτα. Μέχρι τότε αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος για τη δική του πρεμιέρα και ο Τάσος Δώνης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το ερωτηματικό στο πλάνο του Γκαγιέγο

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί

Το πλάνο για τον Ντβάλι, το παράθυρο ενίσχυσης και οι δανεικοί