ΒΙΝΤΕΟ: Είχε… ρέντα η ΑΕΛ και συνέτριψε την ΑΕΖ που αποδέχθηκε τη μοίρα της

Δημοσιεύθηκε 8.4.2024
ΒΙΝΤΕΟ: Είχε… ρέντα η ΑΕΛ και συνέτριψε την ΑΕΖ που αποδέχθηκε τη μοίρα της

Παράσταση για έναν ήταν η αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε ΑΕΖ και ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν… ρέντα και με 1-5 πανηγύρισαν νίκη μετά από τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα του Αλέξη Γαρπόζη δεν έχει χάσει στα πλέι οφ και είναι αήττητο εδώ και οκτώ παιχνίδια.

Για τους γηπεδούχους, η 21η ήττα δεν αποφεύχθηκε και με την παρουσία της έδειξε να έχει αποδεχθεί τη μοίρα της και αυτό που απομένει είναι ο μαθηματικός υποβιβασμός αφού βρίσκεται στην ουρά με 17 βαθμούς συγκομιδή.

Ο Μακρής στο 20΄ με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 0-2 ο Μίντσεφ στο 29΄ έπειτα από συρτή μπαλιά του Μορέιρα. Ο Μεντόσα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (υποδείχθηκε μέσω VAR), ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 0-3 στο 37. Ο Μίντσεφ στο 71΄μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Κανό ενώ στο 87΄ ο Χρίστου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-4. Το κερασάκι στην τούρτα του γαλαζοκίτρινου θριάμβου έβαλε ο νεαρός Σάββας Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής (71΄ Ιωσηφίδης), Ε. Αντωνίου, Χριστοφή (59΄ Σαρφό), Χρίστου, Σάμπο, Σάντος, Σλόγκαρ, Χατζηβασίλης (59΄ Ρουίθ), Κλε (59΄ Σιφναίος), Ντιγκινί.

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου (66΄ Κανό), Σέρνιτς, Σιλβέστρος, Παπαφώτης (53΄ Μαρς), Μεντόσα (66΄ Θεμιστοκλέους), Μορέιρα (72΄ Χριστοδούλου), Μακρής, Μίντσεφ (72΄ Κολιάς).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 71΄ Σαρφό / 39΄ Φραντζής

ΚΟΚΚΙΝΗ: 82΄ Σαρφό (απευθείας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Τσαμπαλάς

VAR: Μάριος Αντωνίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί