Γι’ αυτό έγινε πανίσχυρος ο Άρης
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Οι πλείστες ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους έχουν στο δυναμικό τους 14, 15, άντε 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρούνται παίχτες του βασικού κορμού και από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι είναι παίχτες με τη χρησιμοποίηση των οποίων η ποιότητα της ενδεκάδας… πέφτει.
Στον Άρη, με την επιστροφή Κακόριν, έφτασαν τους 20 «πρωτοκλασάτους», δίχως καν να υπολογίζουμε στον αριθμό τον έτερο επιθετικό που αποκτήθηκε προσφάτως και ακόμη δεν είδαμε, τον Σάβο, ενώ εντός των ημερών θα έρθει και αμυντικός από το πάνω ράφι. Κι εάν διερωτάται κανείς πώς θα «χωρέσουν» όλοι αυτοί οι παίχτες πρώτης γραμμής και πώς θα τους διαχειριστεί ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, η απάντηση δίδεται μέσα από το… προσεχές πρόγραμμα των πρωταθλητών.
Μέσα σε τρεις βδομάδες ο Άρης θα δώσει για το πρωτάθλημα τέσσερα ματς μεγάλης δυσκολίας, έχοντας μάλιστα ενδιάμεσα δύο αγώνες του Europa League. Με την επανέναρξη μετά τη διακοπή (17/9) θα παίξει με την Πάφο στο «Alphamega Stadium» και θα ακολουθήσουν κατά σειρά (μέχρι τις 8/10) Σπάρτα Πράγας (εκτός), Ομόνοια (εκτός), Απόλλων (τυπικά εντός), Ρέιντζερς (εντός) και Ανόρθωση (εκτός).
Το γεμάτο με ποιότητα ρόστερ λοιπόν είναι αυτό το οποίο θα επιτρέψει στον Λευκορώσο προπονητή της «ελαφράς ταξιαρχίας» να φρεσκάρει την ομάδα του με αλλαγές από αγώνα σε αγώνα δίχως αυτό να στοιχίζει στην ποιότητα της ομάδας που θα παρατάσσει.
Επιπροσθέτως, το πιο πάνω ενδέχεται να αποδειχθεί ευεργετικό και για τα πλέι οφ, εκεί όπου συνήθως... μαζεύεται η κούραση από το διπλό ταμπλό του φθινοπώρου, καθώς εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλο ροτέισιον, ο Σπιλέφσκι μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις «συνέπειες» της συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο.