H «Αρένα»... σπρώχνει περισσότερο για το πρώτο γκολ, το «ΠΑΠ» το λιγότερο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.4.2022
H «Αρένα»... σπρώχνει περισσότερο για το πρώτο γκολ, το «ΠΑΠ» το λιγότερο

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πίνακας με τις φορές που η κάθε ομάδα μας σκοράρει το πρώτο γκολ στους αγώνες της και πόσες φορές ανοίγουν το σκορ οι αντιπάλοι της.


Όπως προκύπτει, η ΑΕΚ παίρνει ισχυρή ώθηση στην «Αρένα», καθώς είναι η ομάδα που άνοιξε τις περισσότερες φορές το σκορ στην έδρα της. Συγκεκριμένα, στα 14 εντός έδρας ματς της η ομάδα της Λάρνακας πέτυχε 10 φορές το πρώτο γκολ, ενώ μόλις δύο επέτρεψε στον αντίπαλο να ανοίξει το σκορ (0-0 τα άλλα δύο ματς).


Στο άλλο άκρο σε ό,τι αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια συναντάμε Εθνικό και ΠΑΕΕΚ που μόλις δύο φορές πέτυχαν το πρώτο γκολ, ενώ από τις μεγάλες ομάδες στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ανόρθωση που μάλιστα είναι τρίτη από το τέλος στο σύνολο. Μόλις πέντε φορές σε 13 παιχνίδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» άνοιξε το σκορ η «Κυρία», καθώς στις άλλες οκτώ περιπτώσεις το έπραξε η αντίπαλός της.


Η ομάδα που σκοράρει τις περισσότερες φορές το πρώτο γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι ο Απόλλωνας με 10 σε 14 ματς (μόλις δύο φορές δέχθηκε το πρώτο γκολ) και ακολουθούν με οκτώ Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρης, ενώ τις λιγότερες φορές άνοιξαν το σκορ μακριά από την έδρα τους η ΠΑΕΕΚ (3), ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός (4).


733

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ