Τα μπάτζετ των Άρη και Πάφου που δεν μπορεί να φθάσει η ΑΕΚ και η μεγάλη προοπτική

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Τα μπάτζετ των Άρη και Πάφου που δεν μπορεί να φθάσει η ΑΕΚ και η μεγάλη προοπτική

«Η σύσταση εταιρείας είναι ένα μέσο ώστε να έρθει κάποιος ξένος να επενδύσει».

Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης αναφέρθηκε και στο ύψος του προϋπολογισμού. Παρά την ίδρυση της εταιρίας και την εισροή ρευστού στα ταμεία, ήταν ειλικρινής:

«Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε στα μπάτζετ άλλων ομάδων. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Η σύσταση εταιρείας είναι ένα μέσο ώστε να έρθει κάποιος ξένος να επενδύσει. Υπάρχει περισσότερη διαφάνεια. Είμαστε ανταγωνιστικοί και με το μπάτζετ που έχουμε τώρα. Σε ένα παιχνίδι δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο, ναι».

Προφανώς, η αναφορά του κ. Καραπατάκη σχετίζεται με τους προϋπολογισμούς των Άρη και Πάφου που άλλαξαν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα συνεχίσει τη νοικοκυρεμένη της πολιτική, θα κάνει την προσπάθειά της και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την ομάδα της Λάρνακας. Αυτό, άλλωστε, δείχνει και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.