All Star Game: Δεύτερος στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο, πρώτος σε όλο το ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.1.2022
All Star Game: Δεύτερος στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο, πρώτος σε όλο το ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν
Dec 1, 2021; Milwaukee, Wisconsin, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) gets ready before the game against the Charlotte Hornets at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε ψήφους στην Ανατολή πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ για το All Star Game στην τρίτη καταμέτρηση.

Γνωστά έγιναν και τα αποτελέσματα της τρίτης καταμέτρησης του για το All Star Game του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε ψήφους στην Ανατολή με 5.124.925 πίσω από τον Κέβιν Ντουράντ που συγκέντρωσε 5.496.513.


Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε πρώτος σε όλο το ΝΒΑ με 6.927.449, αφήνοντας δεύτερο στη Δύση τον Στεφ Κάρι που έχει 4.132.522. Πριν λίγες ώρες ο Greek Freak βρέθηκε στο Νο.24 του Athletic για τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας.


Πάνω από 3.000.000 ψήφους έχουν επίσης οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζοέλ Εμπίντ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο απίθανος φέτος Τζα Μοράντ είναι πάνω από τον Λούκα Ντόντσιτς στα γκαρντ της Δύσης, ενώ ο Άντριου Ουίγκινς συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά όντας τρίτος στο frontcourt της Δύσης πίσω από ΛεΜπρόν και Γιόκιτς.


Η ψηφοφορία του κοινού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.


Οι ψήφοι του κόσμου θα μετρήσουν κατά 50% για τις βασικές πεντάδες, ενώ από 25% θα πάρουν οι παίκτες και οι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι. Οι προπονητές της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη θα επιλέξουν τους αναπληρωματικούς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ