Γκούλα: «Έπρεπε να σκοράρουμε 2ο γκολ στο πρώτο μέρος»

Δημοσιεύθηκε 8:03 μμ
Γκούλα: «Έπρεπε να σκοράρουμε 2ο γκολ στο πρώτο μέρος»
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αντριάν Γκούλα μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με την Ομόνοια Αρ. και την νίκη των «γαλάζιων» με 1-0. 

«Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε το δεύτερο γκολ. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεύτερο γκολ και έπρεπε να το κάνουμε. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγή τον Σέσι, αφού είχε κίτρινη κάρτα και ήταν κάτι που στοίχισε στο κέντρο μας. Κάθε σεβασμό στην Ομόνοια Αραδίππου, που έπαιξε πολύ καλά».

«Ήμασταν πολύ καλή στην άμυνα, κρατήσαμε το μηδέν και έπρεπε να ήμασταν καλύτερη στο τραζίσιον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε πριν τον αγώνα. Να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για να γινόμαστε καλύτεροι. Με την αλλαγή του συστήματος έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε ευέλικτοι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Είναι σημαντικό να κρατήσουμε νοοτροπία, οργάνωση και να είμαστε καλή στην άμυνα. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι που παίξαμε με τον Άρη και αυτό που θα παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ, στην έδρα μας. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κρατήσουμε την συγκέντρωση που έχουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ