Ανέλαβε την ευθύνη ο Κυριάκος Ζιβανάρης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 27.10.2024
Ανέλαβε την ευθύνη ο Κυριάκος Ζιβανάρης

Σε αυτό τον τόπο είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που αναλαμβάνουν την ευθύνη για σοβαρά λάθη ή παραλείψεις τους. Τη βδομάδα που πέρασε, άκουσα ένα podcast στο protathlima.com (Πογιατζής – Χατζηλιασής) του πρόεδρου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκου Ζιβανάρη.

Ανάμεσα σε αλλά, ο κ. Ζιβανάρης παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο λάθος στη δική του θητεία είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια το ΟΙΚΗΜΑ του σωματείου παραμένει κλειστό για τα μέλη! Και τα χρόνια δεν είναι λίγα, δυστυχώς είναι πέντε!

Αγαπητέ κ. Ζιβαναρη, ναι, είναι το μεγαλύτερό σου λάθος και μπράβο που το παραδέχθηκες. Θα σου έλεγα όμως δυο φορές μπράβο, αν υπέβαλλες την παραίτησή σου και ταυτόχρονα ζητούσες συγγνώμη από τον ποδοσφαιρικό θρύλο της ομάδας, Ανδρέα Στυλιανού, ο οποίος, κάθε φορά που με βρίσκει στον δρόμο, με ρωτά αν έμαθα πότε θα ανοίξει το «ΟΙΚΗΜΑ του ΑΠΟΕΛ μας!»

Αγαπητέ πρόεδρε του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκο Ζιβανάρη, η ανάληψη ευθυνών και η παραδοχή λαθών δεν φτάνει από μόνη της για να πάρεις άφεση αμαρτιών. Αν θέλεις να παραμείνεις στην προεδρία και να καθαρίσεις το όνομά σου, θα πρέπει έστω και τώρα (αύριο Δευτέρα) να συγκαλέσεις έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα το ΟΙΚΗΜΑ - φάντασμα του σωματείου.

Είτε αναλαμβάνετε ΑΜΕΣΩΣ να συνεχίσετε τον έρανο του ΠΑΝΣΥΦΙ, είτε αφήνετε άλλους, αν υπάρχουν, για να αναλάβουν, ώστε ο Ανδρέας Στυλιανού και οι άλλοι παλαίμαχοι παίκτες και γηραιά μέλη να προλάβουν να πιουν έστω και τον τελευταίο τους καφέ σε αυτό το ΟΙΚΗΜΑ. Άλλη λύση, αγαπητέ Κυριάκο, εδώ που έφθασαν τα πράγματα, δεν υπάρχει...

Οι φίλοι αναγνώστες να με συγχωρήσουν γιατί σήμερα ασχολούμαι αποκλειστικά με θέμα ΑΠΟΕΛ. Όμως, 40 τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ, τέτοιο πράγμα πρώτη φορά είδα να συμβαίνει και να μη συγκινείται κανένας, πλην βέβαια του κ. Ζιβανάρη...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Με άλλα έπρεπε να ασχολούνται και όχι με την τοξικότητα

Με άλλα έπρεπε να ασχολούνται και όχι με την τοξικότητα

Με άλλα έπρεπε να ασχολούνται και όχι με την τοξικότητα