Από ένα γκολ κι ένα βαθμό στο «Αλφαμέγα» για ΑΕΛ και ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 8:48 μμ
Από ένα γκολ κι ένα βαθμό στο «Αλφαμέγα» για ΑΕΛ και ΑΕΚ
Ισόπαλο 1-1 εξήλθε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ στο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League By Stoiximan. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με πέναλτι του Μακρή στο 22ο λεπτό με την ΑΕΚ να απαντά άμεσα με κεφαλιά του Καμπρέρα στο 26΄. Η ομάδα της Λάρνακας έφτασε τους 14 βαθμούς με την ΑΕΛ να ανεβαίνει στους 13. 

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαχαρίου να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 20ο λεπτό η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έπειτα από σπρώξιμο του Άνχελ Γκαρθία με τον Θεουλή να δείχνει την άσπρη βούλα μέσω on field review. Ο Μακρής ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 22΄. Ένα προβάδισμα πάντως που δεν κράτησε για πολύ αφού η ΑΕΚ είχε άμεση απάντηση με τον Καμπρέρα στο 26ο λεπτό. Ο Αργεντίνος με κεφαλιά νίκησε τον Μπράγκα για το 1-1.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά με το πρώτο. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 61ο λεπτό με τον Μακρή ωστόσο να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Αθανασιάδη. Στο 72ο λεπτό η ΑΕΚ απάντησε με την κεφαλιά του Ρομπέρζ η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 76ο λεπτό ο Αϊτόρ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ήταν άστοχος με την μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Λάρνακας να χάνεται στο 79ο λεπτό όταν ο Φαράζ έκανε το πλασέ και ο Ουεντραόγκο έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει όμως δεν κατάφερε να φτάσει σ΄ένα δεύτερο γκολ. Η ΑΕΛ από την πλευρά της αμύνθηκε σωστά στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης με τους δύο μονομάχους να παίρνουν από ένα βαθμό στο φινάλε.

Τέλος, 1-1 στο «Αλφαμέγα».

90΄Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος.

78΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Φαράζ έκανε το πλασέ εντός περιοχής, ο Ουεντραόγκο έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.

76΄Σουτ του Αϊτόρ εντός περιοχής του Μπράγκα, πάνω από τα δοκάρια.

70΄Τελευταίο 20λεπτο στο Κολόσσι.

65΄Σουτ του Τοκού εντός περιοχής και πλάγια, έξω.

61΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Γύρισμα του Ζαχαρίου στην περιοχή, δεν μπόρεσε ο Μακρής να νικήσει τον Αθανασιάδη.

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος, χωρίς αλλαγές.

Ημίχρονο, 1-1 στο «Αλφαμέγα».

45΄Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος.

40΄Η ΑΕΚ είναι καλύτερη μετά το γκολ της ισοφάρισης. Ελέγχει τον ρυθμό και πατά εύκολα στη περιοχή του Μπράγκα.

26΄ΓΚΟΛ η ΑΕΚ, άμεση απάντηση από τον Καμπρέρα ο οποίος με κεφαλιά κάνει το 1-1.

22΄ΓΚΟΛ εύστοχος ο Μακρής, 1-0 η ΑΕΛ!

20΄Πέναλτι για την ΑΕΛ. Ο Θεουλή πάει στο on field review και δείχνει την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Γκαρθία στον Ζαχαρίου.

11΄Μεγάλη φάση για την ΑΕΛ! Ο Ζαχαρίου έκανε το σουτ εκτός περιοχής όμως ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

9΄Κεφαλιά του Καμπρέρα, έξω.

1΄Σέντρα...

Εντεκάδες:

ΑΕΛ: Μπράγκα, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Ζαχαρίου (82΄Γερολέμου) Σινγκ (90+1΄Άμπραχαμ) Τοκού (72΄Ρομπέρτα) Ιμανισίμουε, Φιλιώτης, Μεγιάδο (72΄Μπάμποκ) Μακρής, Μάμας.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ροντέν, Φαράζ (86΄Αγκιέλσκι) Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (77΄Σολ) Πέρε Πονς, Αϊτόρ, Εκπολό, Ρομπέρζ, Καμπρέρα (77΄Τσακόν)

ΣΚΟΡΕΡ: 22΄Μακρής (πεν.)/26΄Καμπρέρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45+1' Σινγκ, 89΄Ουεντραόγκο/63΄Πέρε Πονς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας

VAR: Markovic Momcilo

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ