Αυτό οφείλουν οι διοικήσεις

Δημοσιεύθηκε 27.10.2024
Αυτό οφείλουν οι διοικήσεις

Οι διοικήσεις προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να έχουν μεγάλη συμβολή στην εξάλειψη της βίας. Τόσο με την πρόληψη όσο και στη συνέχεια με το να καταδικάζουν και να μην κάνουν το μαύρο-άσπρο. Μέσα από τις παρεμβάσεις τους επιβάλλεται να είναι προσεκτικές και να μην δίνουν δικαιώματα στους 20-30 ανεγκέφαλους να στρέψουν το ενδιαφέρον πάνω τους. Δεν θέλουν και πολύ να κάνουν τις ασχήμιες τους.

Δυστυχώς, όμως, το φαινόμενο αυτό φουντώνει όταν τα παιχνίδια μπαίνουν σε μία πιο κρίσιμη φάση. Εκεί είναι που ακούμε πράγματα και θαύματα, στον βωμό να... χαϊδέψουν τα αφτιά των οπαδών τους. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι δεν έχουν δίκαιο...

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ