Δεν θα πάει στο Μπέλφαστ ο Μηνάς Αντωνίου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.6.2022
Δεν θα πάει στο Μπέλφαστ ο Μηνάς Αντωνίου

Στο Μπέλφαστ μεταβαίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία την Κυριακή για την 4η αγωνιστική του Nations League.


Κύπρος και Βόρεια Ιρλανδία ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του ομίλου με ένα βαθμό και ο Κυριακάτικος αγώνας αποκτά μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες.


Το πρωί της Παρασκευής οι διεθνείς πραγματοποίησαν αποθεραπεία στο Βόλο ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 14:00 (ώρα Κύπρου). Θα προηγηθεί στις 13:30 η συνέντευξη τύπου της Εθνικής μας.


Δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Εθνικής στο Μπέλφαστ ο Μηνάς Αντωνίου που επιστρέφει στην Κύπρο για προσωπικούς λόγους.


Στη βαθμολογία του ομίλου η Ελλάδα προηγείται με εννέα βαθμούς, ακολουθεί το Κόσοβο με έξι και ακολουθούν η Βόρεια Ιρλανδία και η Κύπρος με έναν βαθμό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις