Ιδρώστε τη φανέλα σας!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.3.2022
Ιδρώστε τη φανέλα σας!

Ήρθε η ώρα η Εθνική μας να αφήσει πίσω της τα... πολλά αρνητικά αποτελέσματα και να κάνει μία νέα αρχή σήμερα απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν (19:00) για τα play - out του Nations League. Μεγάλος στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε την επόμενη Τρίτη στο «ΑΕΚ Αρένα» (19:00) να επικυρώσει την παραμονή της στην τρίτη κατηγορία του Nations League και να μην υποβιβαστεί στην Δ' Κατηγορία. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή με τους τραυματισμούς των Λαΐφη, Καρώ και Αντωνιάδη, καθώς και την απουσία του Παπαφώτη για λόγους υγείας, ο Νίκος Κωστένογλου πιστεύει ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και να καταστεί η Εθνική μας το φαβορί του ζευγαριού για πρόκριση.


Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης προπονητής, ο Μιχαήλ θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, κεντρικοί μπακ θα είναι οι Ανδρέου και Παναγιώτου (ή Σωτηρίου), δεξιός οπισθοφύλακας o Αντωνίου, αριστερός ο Ιωάννου, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάστανος, Nτ. Σπόλιαριτς (ή Χάμπος) και Αρτυματάς. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Τζιωνής, Παπουλής και Σωτηρίου. Σε περίπτωση που ο Κωστένογλου προτιμήσει σύστημα 3-5-2, την τριάδα της άμυνας θα αποτελούν οι Ανδρέου, Σωτηρίου και Ν. Ιωάννου, στο δεξιό άκρο θα βρεθεί ένας εκ των Αντωνίου ή Θεοδώρου, ενώ στο αριστερό ο Αβραάμ. Σε αυτή την περίπτωση το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Σωτηρίου και Παπουλής. Εννοείται ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πίττας, είτε ως εξτρέμ, είτε ως επιθετικός.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή για τα παχνίδια με την Εσθονία βρίσκονται οι ακόλουθοι παίκτες: Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωακείμ Τούμπας, Ανδρέας Χριστοδούλου,  Ανδρέας Αβραάμ, Νικόλας Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόκιτς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Φώτης Παπουλής, Ιωάννης Πίττας, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Δημήτρης Θεοδώρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις