Καράβι που μπάζει από παντού, χωρίς προορισμό...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.3.2022
Καράβι που μπάζει από παντού, χωρίς προορισμό...

Καράβι που από πάνω φεύγουν κομμάτια, μπάζει από παντού και χωρίς προορισμό, σου δίνει την εντύπωση πως είναι η Εθνική Κύπρου. Ευθύνη φυσικά φέρει και ο κυβερνήτης του σκάφους, στην προκειμένη η ΚΟΠ, που ενώ το καράβι τράκαρε πολλάκις το τελευταίο διάστημα, δεν κάνει κινήσεις να το σώσει και περιμένει, είτε να βυθιστεί, είτε από τύχη να βρει στεριά.


Από τις τάξεις της Εθνικής Κύπρου δεν έφυγε όποιος και όποιος. Έφυγε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια είχε τον ρόλο του τιμ μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αποχώρηση που προκάλεσε ντόρο και «γέννησε» μπόλικα ερωτήματα για τη χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι... τομές. Γιατί πέραν του Μιχάλη Κωνσταντίνου, παρελθόν είναι και ο Μιλτιάδης Ζιάκας, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Κωστένογλου και εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό δεν έχει εμπλοκή με την Εθνική και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου. Η ΚΟΠ αναμένεται να «απαντήσει» σε όλα τα ερωτήματα μετά τους διπλούς αγώνες. Όμως, όλα αυτά διαδραματίζονται μερικά 24ωρα πριν το κρίσιμο αγώνα με την Εσθονία που θα κρίνει σε ποια κατηγορία του Nations League θα παίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Με πρόκριση θα παραμείνει στη Γ΄ Κατηγορία και με αποκλεισμό θα υποβιβαστεί στη Δ΄.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες ανέφεραν πως η παλιά δόξα του κυπριακού ποδοσφαίρου τα «τσούγκρισε» με τον Νίκο Κωστένογλου για ορισμένα θέματα που είχαν να κάνουν με το μοντέλο λειτουργίας και αποφάσισε να κάνει... πίσω μέχρι νεωτέρας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εντούτοις δεν αποχωρεί από την ΚΟΠ και μέχρι να υπάρξει ξεκαθάρισμα στην επόμενη μέρα της Εθνικής, θα προσφέρει τις γνώσεις του στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο Νίκος Κωστένογλου εδώ και καιρό έχει τη στήριξη της ΚΟΠ, αλλά το μέλλον του στον πάγκο θα ξεκαθαρίσει με τον νέο μήνα. Ακόμη και να πετύχει την παραμονή της η Κύπρος στη Γ΄ Κατηγορία, το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα χωρίσουν οι δρόμοι του με την ΚΟΠ. Όμως, όλα αυτά είναι εικασίες και η ομοσπονδία εξέπληξε αρκετές φορές τη φετινή περίοδο.

Για την ώρα προέχει η Εθνική να βγει αλώβητη και όλο αυτό το σκηνικό να μην την επηρεάσει. Η χώρα μας πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων κόντρα στην Εσθονία και να βάλει τις βάσεις παραμονής από το πρώτο παιχνίδι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις