Κρίσιμη η ερχόμενη Τρίτη και «ήταν άκυρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.4.2022
Κρίσιμη η ερχόμενη Τρίτη και «ήταν άκυρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας…»

Ραδιοφωνικές τοποθετήσεις (Ράδιο Πρώτο) παραχώρησε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Φοίβος Βάκης, σχετικά με τις αποφάσεις του Μάζιτς για υποβιβασμό τεσσάρων διαιτητών.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τις αποφάσεις Μάζιτς και υποβιβασμό τεσσάρων διαιτητών: «Εγώ διαβάζω πολλά και διάφορα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πριν λίγες ημέρες ο κ. Μάζιτς έχρισε διεθνείς κάποιους διαιτητές και τους έδειξε την εμποστύνυη του και βλέπω μετά από ένα μήνα ότι δεν είναι καλοί. Αυτό δεν ταιριάζει στο μυαλό μου. Ήταν άκυρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και το στηρίζουν πολλοί άλλοι συναδέλφοι μου στην Ομοσπονδία αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θα έχουμε ξανά διαιτησίες που θα φέρουν αντιδράσεις. Πρέπει να μπορούμε να χειριζόμαστε τα θέματα που προκύπτουν και όχι αμέσως να φαίνεται ότι μεροληπτεί υπέρ του ενός ή του άλλοι. Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα».

Για τη συνάντηση που θα γίνει με τον κ. Μάζιτς: «Θα πρέπει να τύχουμε ενημέρωσης και να θέσουμε ερωτήσεις. Να συζητήσουμε με τον κ. Μάζιτς. Αν δεν ικανοποιούν το σύνολο της Εκτελεστικής και της Ομοσπονδίας οι αποφάσεις του, αν υπάρχουν τα δεδομένα και αυτές οι αποφάσεις δεν αρμόζουν για το άθλημα, ναι υπάρχουν οι τρόποι για να ανατραπούν οι αποφάσεις».

Για το αν γνώριζε για τις αποφάσεις του Σέρβου αρχιδιαιτητή: «Δεν γνώριζα, όχι. Για αυτό θα συζητηθούν την Τρίτη».

Απόλλων: Πληροφορίες για την εκδήλωση του στο «Αλφαμέγα Stadium»

Όλτρα για Δόξα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι - Μας δυσκόλεψαν στον α

Όλτρα για Δόξα: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι - Μας δυσκόλεψαν στον α' γύρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση»