Μπεργκ: «Δεν ήταν για 3-0» - Τι είπε για Τσέποβιτς

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μπεργκ: «Δεν ήταν για 3-0» - Τι είπε για Τσέποβιτς

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νέα τριάρα της ομάδας του σε ντέρμπι ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το 3-0 των πρασίνων στο «ΑΕΚ Αρένα», με τον Νορβηγό να σημειώνει πως το παιχνίδι δεν ήταν για τέτοιο σκορ.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που κάναμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι όμως είχαμε την ποιότητα επιθετικά. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Φαμπιάνο ήταν σε καλή μέρα. Δεχθήκαμε πίεση από την ΑΕΚ όμως είχαμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα με τη μπάλα στα πόδια».


Για τις αλλαγές των Παπουλή και Ασαντέ: «Μπορούσαν να συνεχίσουν, αλλά έχουμε πιεσμένο πρόγραμμα, ειδικά με τον Παπουλή δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ξέραμε πως δεν θα μπορεί να παίξει 90'. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη κι είναι καλό που θα είναι και οι δύο έτοιμοι».


Για τις τριάρες της Ομόνοιας στα ντέρμπι: «Είμαι χαρούμενος με τη φόρμα της ομάδας. Το παιχνίδι δεν ήταν για 3-0, ήμασταν αποτελεσματικοί σήμερα. Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει κάποια γκολ όμως είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε τη νίκη».


Για Τσέποβιτς και μεταγραφές: «Ο Μάρκο προπονείται με την ομάδα, δεν ήταν έτοιμος για σήμερα. Θα δούμε για την Τετάρτη, θα αξιολογείται η κατάσταση του. Θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, πάμε καλά επιθετικά όμως θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της σεζόν».