Η πρώτη ανακοίνωση της Ομόνοιας για Τζον Χριστοδούλου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.10.2021
Η πρώτη ανακοίνωση της Ομόνοιας για Τζον Χριστοδούλου

Για πρώτη φορά από την εταιρεία Ομόνοια εκδίδεται ανακοίνωση σχετικά με το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για απόκτηση μετοχών των πρασίνων. Όπως σημειώνεται ο ενδιαφερόμενος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου.

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι από προηγούμενες ημέρες άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στον Κύπριο μεγιστάνα και κινούνται στο περιβάλλον του επιβεβαίωσαν στο «Γήπεδο» το ενδιαφέρον του 56χρονου επιχειρηματία για αγορά του πακέτου των μετοχών της Ομόνοιας: «Ναι, ενδιαφέρεται να αγοράσει», ήταν η απάντηση στο ερώτημά μας. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, οι διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη και οι επαφές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Είναι όμως υπαρκτό το ενδιαφέρον.

Απάντηση στις κατηγορίες για Παπασταύρου με δεδομένα «που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς»

Tι λένε από την Ομόνοια για τον... κακό Γενάρη, τον Μπρούνο και τη μη αντικατάσταση

Δημητρίου: «Την ώρα που μιλάμε, δεν έχω ενημέρωση - Ο πρόεδρος έβαλε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία»

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Έκτρωμα... Επιλέξατε λάθος αντίπαλο» - Η πρώτη τους ενέργεια