Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Ολυμπιακό

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.7.2022
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον επιθετικό Βουκασίν Γιόβκοβιτς και τον μέσο Αντρέι Καπετάνοβιτς. Μεταγραφές τις οποίες είχε προαναγγείλει και ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Η ανακοίνωση για Γιόβκοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο Σέρβο επιθετικό Vukasin Jovkovic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

Ο Vukasin ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της FK Partizan Belgrade, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες των Varazdin, Zeleznicar Pancevo και OFK Vrsac.

Καλωσορίζουμε τον Vukasin Jovkovic στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!»

Η ανακοίνωση για Καπετάνοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο Σέρβο μέσο Andrej Kapetanovic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

Ο Andrej στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες των FC Dietikon Youth, FK Rad U19 και FK Zemun.

Καλωσορίζουμε τον Andrej Kapetanovic στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου