Ο Σόουζα το έκανε ξανά… «εκμεταλλεύτηκε» φυγή συμπαίκτη του και πήρε αυτό που ήθελε!
Δημοσιευτηκε:

Εν μέσω διάφορων φημολογιών για ενδεχόμενο μεταγραφής του (σ.σ. από τον ΑΠΟΕΛ έχουν διαψευστεί) ο Λούκας Σόουζα ήταν στην ενδεκάδα του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού των γαλαζοκιτρίνων απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιφ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
Ο Βραζιλιάνος, που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προέβη μάλιστα σε αλλαγή αριθμού.
Πήρε τον αριθμό που φαίνεται να προτιμάει να έχει τη φανέλα, το «8». Την περσινή χρονιά φορούσε το «5», αφού το «8» ήταν κρατημένο από τον Λουντέμο ο οποίος αποχώρησε από τον Αρχάγγελο αυτό το καλοκαίρι.
Σημειώνεται ότι ο Σόουζα είχε αλλάξει αριθμό και κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητεία στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ερχόμενος τον Ιούλιο του 2017 στην ομάδα της Λευκωσίας από την ΑΕΛ, το «8» το είχε πάρει ο Μίκαελ Ποτέ που ανακοινώθηκε περίπου ένα μήνα νωρίτερα.
Ο Σόουζα, τότε, είχε… συμβιβαστεί με το «88» μέχρι τη φυγή του Ποτέ και έπειτα πήρε αυτός το «8».